Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #300 maandag 8 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-08

Vorige week startte het hoger-beroep in de klimaatzaak van de eeuw tussen Shell en Milieudefensie. Frans van der Werf wist zich met de stichting Milieu en Mens in de rechtszaak te voegen en legt uit wat er op het spel staat.

Initiatiefnemer stichting Milieu en Mens Frans van der Werf, privacy expert Bas Filippini en vertegenwoordiger Stichting Hart voor Dieren Oostvaardersplassen Eddy Nagel

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #shell #milieudefensie #klimaatzaak

10 gedachten over “Klimaatzaak van de eeuw: Shell vs. Milieudefensie”
  1. Zou je dit soort rechtzaken die alleen beleid vormen buiten de politiek om, niet kunnen stoppen als het toetsingsverbod wordt uitgebreid naar verdragen en internationale wetgeving? Als de Tweede Kamer prima vindt wat Shell doet kam Shell dan gewoon z'n gang gaan. Nu zijn deze dingen onzeker en afhankelijk van wat de rechter uitspreekt

  2. Na 60 jaar op 500 meter van de Shell te wonen en hele wijken kapot te hebben zien gaan aan kanker, had ik nooit gedacht dat ik nog eens op 1 lijn zou staan met Shell.

  3. 3 kinderen is op zich ook niet echt milieu vriendelijk… Maar goed, dit is wat je krijgt met een rechterlijke macht die veel D'666 mensen in haar gelederen heeft. OM en rechterlijke macht moet op de schop. Er zijn echter slechts 2 politieke partijen die in hun verkiezingsprogramma's dit als item hebben zitten. Rechters horen ook geen politiek getinte uitspraken te doen. Tijd voor revolutie, hoog tijd! Er is genoeg gepraat!

  4. Dus wanneer de consumenten massaal alleen Shell aan de pomp boycotten, zodat alleen Shell zich terugtrekt uit NL, dan is het probleem weer opgelost ?

    Verder denk ik dat Millieudefensie ook die bedrijven die zich nu conformeren aan de "chantage" brief en nu meewerking hebben toegezegd aan Millieudefensie, uiteindelijk ook voor de rechter gesleept gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *