Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_227/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_237/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

Door Jason King

28 gedachten over “Klimaatexpert Marcel Crok reageert op stevige kritiek Maarten Keulemans op klimaatfilm”
 1. Maarten Keulemans is de grootste overheidscomplot terrorist die er bestaat. Hij begrijpt echt niks van de wetenschap . Dat gaat hem allang ver boven de pet. Maarten Keulemans is een figuur die nog nooit iets zinnigs heeft gezegd. Hij is slechts een trekpop van o.a. Marion Koopmans. Het type journalastiek dat hij bedrijft kan door iedere idioot worden uitgevoerd. O.a. koopmans na praten en copy paste journalastiek.

 2. Klimaat verandering is groter dan je denkt kan je op alles implementeren en dat weet je best wel klimaat over mensen en nature en bedrijfsleven innovatie dat is wat ze willen veranderen alles duurder maken verduurzaming Rutte en coalitie heeft het samen met Macron America British polen urkrainers doen aan mee want wij weten is gelul hun doen maar wat er gezegd wordt anders geen werk of uitgeleverd aan Zelensky die stopt ze in leger

 3. Het klimaat Verandert altijd , van tijd tot tijd Verandert het zelfs heel extreem. Daar doen wij mensjes niets tegen .
  Het Cosmische uurwerk daar kunnen wij mensjes niks aan veranderen.
  Dit Cosmische uurwerk zorgt er van tijd tot tijd voor dat wij mensjes moeten veranderen. Om de ongeveer 26000 jaar een grote Cosmische verandering , daartussen nog een aantal kleinere enzv enzv enzv.

 4. Als ik eerlijk ben heeft Keulemans wel een punt met die grafiek als ik dat zo hoor. Als het nu echt +0.85 is wat opzich best aannemelijk is dan ziet die grafiek er wel heel anders uit. en het argument op het eind dat de hele grafiek misschien wel erg onbetrouwbaar is helpt natuurlijk ook niet. De waarheid ligt vast in het midden. Ja de mens draagt bij aan de opwarming van de aarde, maar de mate waarin is minder duidelijk dan sommige wetenschappers willen doen geloven. De maatregels die volgen zijn uiteraard uberhaupt niet bedoelt om een mogelijk klimaat probleem te op te lossen. Die zijn voor geld verdienen en controle/macht spelletjes.

 5. 2000 jaar geleden was het zelfs zo warm, dat er in Engeland druiven werden gekweekt die helemaal rijp werden en waarvan wijn werd gemaakt.

 6. Klimaat verandering is het recycle proces van de aarde dat al miljoenen jaren plaats vind, alle maatregelen die de mens doet om klimaat verandering tegen te gaan hebben juist een averechts effect. De aarde weet zelf heel goed wat goed voor zichzelf is , daar heeft ze de mensenheid niet voor nodig. De menselijke ijdelheid koestert het absurde idee dat onze soort het uiteindelijke doel van de evolutie is. Het is een antropocentrisch zelfbedrog dat we stilzwijgend altijd doen alsof de evolutie juist bij ons tot stilstand is gekomen. We zullen moet leren leven en moeten omgaan met de regels en de wetten van moeder natuur.

  Klimaatverandering ontstaat door
  de stand van de maan,planeten en sterren tov de aarde, de aarde die om zijn eigen as draait waardoor er een afwijking van 1 graad ontstaat. De kern van de aarde draait maar soms staat de kern stil en dan draait hij weer de andere kant op, ook dat zorgt voor weersveranderingen.

  Doordat de aarde rond draait en de continentale platen constant in beweging zijn van links naar rechts, van boven naar beneden en omgekeerd. Ook roteren de continentale platen om hun as. De continentale platen liggen dus om de zoveel jaar op verschillende plekken en op verschillende posities. Daardoor onstaan er weers-veranderingen. Al miljarden jaren lang. Dier en planten soorten komen en gaan, Dit proces is onomkeerbaar en niet tegen te houden wat de mensheid ook probeert.Het is een terugkerend proces. De levensloop van de aarde.

 7. Massale bomenkap. Betalen voor salderen. Invoeren MRB voor electrische auto's. Waarschijnlijk rijbewijsplicht vooe e-bike's. Massa immigratie. Ondernemers die gedwongen worden om voor en baas te werken en moeten reizen. Ontmoedigen thuiswerken. Niet luisteren naar ideen of het negeren van duurzame innovaties of uitvindingen. Boeren weg ,maar ondertussen voedsel uit Brazillie importeren. Verbod op electrische steps. Waterstof technoligieen die worden tegeg gewerkt. Het is overduidelijk dat er helemaal geen klimaatprobleem is. Sterker nog. opwarming zorgt voor meer vegetatie, dus meer CO2 opname met afkoeling tot gevolg (we krijgen zellfs een kleine ijstijd) Wat wel een probleem is. dat het wordt misbruikt om de burger nog meer uit te knijpen en nog meer te betuttelen met als doel. De mens een slaaf maken van de overheid.

 8. De wind komt uit het zuiden en neemt de hitte uit Afrika mee. Dat heeft niks met de links oppressionistische klimaatdictatuur te maken, maar met die windturbines die de golfstroom afremmen. Gewoon meer van die windenergie bouwen, dan rem je de golfstroom nog meer af en komt de wind vaker recht omhoog uit Afrika.

 9. Al die miljarden aan "klimaat"- maatregelen die in 2050 voor 0,000036 graad Celsius minder temperatuurstijging moet zorgen.
  Dat alleen al zou moeten aantonen dat ofwel die maatregelen zinloos zijn ofwel dat de invloed van de mens op het klimaat nihil is.
  Dan kun je als klimaatdrammer discussiëren over een grafiek maar feitelijk blijft alle heisa zinloos en kost onnodig veel gemeenschapsgeld.

 10. hebben de mongolen experts van het kartel en onze staats media weer een tegen woord …..kijk eens na deze mensen .zulke mensen zaten vroeger in het gesticht in franerker….linkse woke bruinhemden

 11. Vraag 2 wetenschappers hoe het zit met de opwarming en je krijgt 2 verschillende antwoorden. Wetenschap is dan ook geen waarheid, maar een zoektocht naar antwoorden. En die antwoorden brengen ook telkens weer 2 nieuwe vragen. Kun je bij wetenschap dan over waarheid spreken. Met de huidige aantallen van mensen die zich wetenschapper noemen. Kan geen enkele je de waarheid vertellen. En daarom gewoon je eigen gezonde verstand gebruiken en dat doen wat je zelf denkt goed te doen.

 12. CO2 is plantenvoedsel. Ben je er bang voor, plant meer bomen. De rest is politiek gezwam. Door het WEF gedreven geld uit de zak kloppen bij de burgers. Maar alleen in het Westen. De burgers zullen verarmen. De industrie gaat naar Polen, China, USA.

 13. 😂😂😂Klimaatexpert Marcel Crok🫣🫣. Die kerel is geen klimaatexpert, alleen maar scheikundige. Wat een gotspe. Hij zal eerst eens moeten gaan participeren in multidisciplinaire teams.

 14. 'research word betaald door de overheid' dat hoeft niet iets negatiefs te zijn omdat bedrijven er vaak geen baat bij hebben en zeker niet als het een negatieve uitkomst is voor de bedrijfsvoering. Non-argument dus. Ook dat twijfelachtige geneuzel over het verleden en proxy metingen. Als het niet erg betrouwbaar is gebruik het niet. Het is ook niet nodig want je kan gewoon met de normale metingen zien dat er een stijgende lijn in zit. Belangrijker is dan wat is het effect in de nabije toekomst als de stijging doorzet. Dan kan je het verleden met rust laten en dat scheelt weer een discussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *