Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022

Hoekstra heeft het hier nu echt te bont gemaakt. Jesse Klaver is er zo klaar mee dat hij het debat laat stilleggen omdat er nu eindelijk eens antwoorden moeten komen.

18 gedachten over “Klaver is uitvluchten Hoekstra zo zat dat hij het debat laat schorsen kom eerst maar met antwoorden.”
 1. Dit Kabinet werkt alle goede moed en goede bedoelingen tegen. Het gaat enkel om bijzaken, afhouden, en andere technieken, in plaats van een werkelijke bijdrage aan de samenleving, waarvoor het kabinet oorspronkelijk bedoeld is. Het is simpelweg onmenselijk en lijkt wel computer gestuurd. Het is broodnodig dat er weer mensen aan het roer staan met menselijk gedrag en gewoon gezond leuk fijn verstand.

 2. Als een scholier geen antwoorden weet, krijgt deze een onvoldoende op zijn rapport.
  Binnen deze analogie: In dit kabinet komt de leraar niet eens opdagen.
  Maar als Zelinsky op flat-screen verschijnt, zit de kamer vol. Omdat op zo'n moment de wereld meekijkt. De schone schijn.
  Het zijn allemaal een stel hypocrieten. De kamer is leeg, als het om Nederland gaat.

 3. Snap eigenlijk helemaal niet waarom we ons zo drukmaken over een land,dat geeneens een EU land is.Waar de elite hun burgers kaal heeft geplukt ,waar de PM huizen heeft in florida van miljoenen Dollars.Totaal corrupt land .

 4. Jullie, Kamerleden, krijgen géén informatie en géén feitelijke bijzonderheden. Jullie worden net zo als het Nederlandse volk geframed. Dat is de reden waarom jullie de regering niet kúnnen controleren.

 5. Wopke mi mattie , hou Chan S die president van Suriname in de gaten ..Je kan beter Brunswijk aan de macht hebben ..IVM india die ,niet zo pro westen is .

  Dus ik begrijp dat je het druk hebt maar het is geopolitiek dus let op je spelbord ..

  Ik ben niet blij dat Suriname in handen van een Hindustaan is met alle risico s van dien .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *