Geen widgets gevonden in de zijbalk

Klaver wil van het gas af, maar tijdelijk kan het nog wel even.
Jansen wil meer Nederlands gas oppompen, want dat is goedkoper.

Uit debat: Ontwikkeling koopkracht en stijgende energieprijzen
22 maart 2022
Plenair debat

12 gedachten over “Klaver (GL) en Jansen (FvD) lijnrecht tegenover elkaar hoe de energierekening in toom te houden.”
  1. Dus volgens Yasser is het helemaal fout om boerenfamilies die al generaties in Groningen wonen financieel te compenseren voor schade of preventieve maatregelen maar gedwongen uitkopen tbv de 'klimaatdoelstellingen' is prima. De globalistische deugmensen omarmen allemaal de krankzinnige Agenda2030 en de 17 SDG's. Niet gehinderd door enige kennis van zaken hollen zij af op een energiecrisis, een voedselcrisis en een ongekend verlies aan welvaart (lees: levensverwachting).

  2. Groen slinks lullen al jaren dom mee .ga zo door Klaver dan wordt je vast burgemeester vraag maar aan Halsema .die prate ook waartaal. Zodra jij je functie heb jesse vergeet jij al de groene idealen

  3. Kan er geen onafhankelijk (on-officiëel) referendum of huis aan huis peiling in Groningen gehouden worden? Gewoon om eens duidelijk te krijgen wat die mensen daar nu echt willen??

  4. Wim Kan tijdens de oliecrisis: Kwam de regering met: jongens, allemaal de gordijnen een uurtje eerder dichtdoen. Dat deed niemand natuurlijk. Ja, in de rosse buurt maar verder niet.

  5. Duidelijk verhaal van beide kanten. Ik zou zelf toch voor de lijn van de FVD kiezen in deze. Het is precies wat de heer Klaver zegt. Gas is een uitstekend middel voor een eventuele energietransitie. We hebben gas. Groningers moeten goed gecompenseerd worden en geholpen worden met de schade die het oppompen van gas met zich mee brengt. Waarom is dat zo moeilijk? Waarom is daar geen politieke wil voor? Kom met een goed voorbereid plan hoe je dat wilt gaan doen en dan denk ik dat veel Groningers zich daar prima in kunnen vinden.

    Mooi onderwerp voor een referendum 😀

  6. Iemand die in de bouw werkt en niet meer rond kan komen? Mensen met gouden handjes verdienen tegenwoordig meer dan mensen die 10 jaar gestudeerd hebben, als je je huis net hebt geisoleerd weet je hier alles van ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *