Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022
Plenair debat

Klaver is even helemaal klaar met Wopke Hoekstra.

Zelfs Hoekstra’s partijgenoot heeft begrip voor het gevoel van onbehagen.

18 gedachten over “Klaver gaat helemaal uit zijn plaat vanwege afschuif- en uitstelgedrag Wopke Hoekstra.”
 1. Agnes Mulder CDA, wawawawawa, wwaawawawawa. En men had clown zelenski even moeten waarschuwen dat een vergelijk met WO2 niet meer mag in de 2e slaapkamer

 2. Niet te geloven zeg onze grote vriend Volodymyr Oleksandrovytsj Zelensky doet zijn mond open en godver heel de 2de kamer is in rep en roer want ineens gaat het niet snel genoeg voor de heren maar gaat het om de eigen burgers dan moeten we ons zeker niet haasten kijk maar naar de ouders toeslagenaffaire en niet te vergeten ons zelf .

 3. Ok en wanneer komen de moties van wantrouwen? Als dit gedrag, het opzettelijk niet afschuiven van verantwoording, geen reden is voor een motie van wantrouwen, want ze kunnen nu eenmaal niet vertrouwd worden, wanneer is er dan wel een reden voor?

 4. Ook de 1,3 miljard de Zelenzky volgens PANAMA papers heeft gestolen van het Oekraïense volk in beslag nemen

 5. flapdrol hoekstra ik doe en praat zoals rutte veel gelul maar niks zeggen. de nieuwe bestuurscultuur zal maar zeggen. wanneer wordt de tweede kamer nou eens wakker. accepteer dit niet.

 6. Het is en blijft net zo’n grote tering zooi dan in het vorige kabinet Kutte. Het gaat nooit veranderen, met dank aan alle VVD stemmers. Ze gaan allemaal op de zelfde voet verder bah wat een zooitje echt om je kapot voor te schamen.

 7. China gaat in. Oorlog met Taiwan. We zijn benieuw hoeveel steun Taiwan krijgt.?? En het Westen China dicteerd. In de Oekraïne zit de belangen van het Westen.. Nederland dat stond in de krant is op de 2 de plaats met verkoop van wapens de grootste.. Waar dient een wapen voor?? Doden van mensen. Oekraïne vallen doden, en dit komt door de wapen handel. Hypocriet is het wel. Jammeren en klagen helpt niet. Stoppen met wapenhandel wel. Maar ja,( geld) gaat boven mensen levens zo evil is het. Ze moeten naar zich zelf wijzen, burgers zijn altijd het slagtoffer, het kapitaal blijft op een veilige afstand. Oorlog om de bevolking uit te dunnen, en de welvaart weer te laten opbloeien geld is een machts middel geworden. Iedere keer herhaald het zich. Oorlog, en weer opbouwen, oorlog, en weer opbouwen enz. Stop met die onzin. We hebben toch verstand gekregen om het anders interichten. Waarom wil het groot kapitaal dit niet zien??… . We kunnen een hemel op aarde creëren . Maar ze kiezen voor het kwaad. Waarom??? Geld macht, geld macht. We gaan allemaal een keer dood. Kunnen we die jaren dat we leven niet beter besteden. Dit is waanzin we zijn allemaal de zelfde wezens. Mogen even op deze mooie planeet zijn. Liefde is de sleutel waar iedereen zich beter in voelt, de natuur alles.

 8. JAAAA! DIRECT ACTIE EN NU DOORPAKKEN JESSE!!!!!
  (de nederlandse boeren, groningers, toeslagenouders en uit huis geplaatste kinderen, wachten nog maar even. KAN JULLIE HET WAT SCHELEN)

 9. Wat een onderschrift: Klaver gaat helemaal uit zijn plaat vanwege….. Ik kan wel helemaal uit m'n dak gaan of op m'n plaat gaan maar uit m'n plaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *