Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kippenvel: Gideon vs Hugo de Jonge! De DUISTERE jacht op ongevaccineerden!

23 gedachten over “Kippenvel: Gideon vs Hugo de Jonge! De DUISTERE jacht op ongevaccineerden!”
 1. Hugo de Jonge is een zeer gevaarlijke man. Niet te geloven dat we in Nederland zo diep gezonken zijn. En nu de woningbouw naar de knoppen helpen.

 2. Alleen al die uitgestreken muil van de jonge. De arrogantie druipt er vanaf. Als deze gesjeesde basisschoolleraar mij een wappie had genoemd in een setting van de tijd dat hij nog leraar was geweest en niet werd beschermd door politie zou ik hem een ram voor diezelfde r*tk*p hebben gegeven. Wat een held. Jammer genoeg komt hij gewoon met zijn misdaden weg.

 3. Maar je mag het niet vergelijken met andere bevolkingsgroepen waar dat vroeger tegen gebruikt werd

  Want dan heb je opeens zo'n partijdige linkse rechter

 4. Hugo heeft nou eenmaal niet zo'n best taalgebruik. Als je zijn toespraken aan elkaar knoopt krijg je een compilatie van slogans. Ik kreeg dan steeds het idee dat de reclame al was begonnen. Arm voor arm, ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ dat is simpelweg afgeleid van Hand in hand kameraden. En de vergelijking met een frikandel kan hij tenminste zelf ook nog begrijpen.
  Dit spreekwoord zal hij ook nog wel kennen: Als je voor een dubbeltje geboren bent word je nooit een kwartje. ๐Ÿ˜‰

 5. Langs het randje gegaan..( 12 dgen op de IC ) Feb/Mrt 2021….Had voor komen kunnen worden…Ivermectine of Hydroxglo … als het op tijd en in de juiste docering was toegediend…..Maar nee!!!!! Kwakzalvers volgens Hugo de Jonge….Had bijna mij leven gekost….Huisarts Rob Elens zou een onderscheiding moeten krijgen …

 6. Hugo moet opgesloten worden. Hoe is het mogelijk dat deze "leraar" de ene functie na de andere functie krijgt en overal mee weg komt?

 7. Hugo is nog nooit bij me op de koffie geweestโ€ฆ Terwijl hij wist waar ik woonde? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Š๐Ÿป Hoop dat hij binnenkort een plekje in Vught krijgt ๐ŸคŒ๐Ÿป

 8. NEEN U MOET STOPPEN HUGO DE JONGE. EN VERTREKKEN EN W METEEN GRAAG EN DAT VOOR EEN CHRISTEN !!! U HEEFT HET ZELF GEZEGD HUIS AAN HUIS ARM AAN ARM. !!! WEGWEZEN NU NU NU !!! IK SCHAAM MIJ ALS CHRISTEN VOOR UW BELEID..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *