Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door Jeff Kozak

17 gedachten over “Kippenvel: De schaamteloze DEMONISERING van Thierry Baudet!”
 1. Ik ben blij dat ik al jaren geen tv meer heb!!!! Maar goed, zonder tv weet ik ook nog wel hoe men Baudet en Wilders demoniseert, dezelfde aanloop van demonisering tot aan de moord van Pim Foruyn staat me nog helder voor ogen.
  En ook nu hopen de nazi's weer dat er een nieuwe volkert opstaat!!!
  Ze moeten alleen niet verbaasd zijn als het deze keer 1 van de schuldigen gaat zijn die eraan gaat!!!!

 2. lekker gekleurd filmpje, cherrypicking. genoeg voorbeelden van onzin die Bidet uitkraamt. Zijn pro-Putler uitspraken. Zijn onbegrensde gewauwel over corona, zijn geldig over zijn maaltijd pakketjes. Hij roept zelf van alles over andere politici en partijen.
  Hij is een enorme populairst zonder zinnige bijdrage maar wel een die een groep mensen raakt in de onderbuik. Daar ligt zijn populariteit.
  De man heeft 2 zetels…

 3. Ik ga de advocaat van de duivel spelen.
  Thierry is duidelijk een luciferaan.
  Hij had het over de 'Common Wealth (unie)'.
  Dit zijn ruim 70 landen die voorheen of nu onder de Britse Monarchie vallen.
  Hij had het ook over 'Super Nova' , dit is 100 procent luciferaanse praat.
  'De lichthouder/brenger' .
  Kijk eens naar de openingsceremonie van de common wealth games van enkele jaren terug…
  Opgelet.
  Bekijk dit niet rechtstaand , anders val je zeker om. .
  Hij is dus duidelijk geen nationalist.Hij is een globalist , een neokolonialist , een lid van de heersende luciferaanse heersende doodscult.

 4. Maar één partij en tevens goede "beweging" met het hart op de goede plaats. De rest is gevaarlijk gajes. Als je de waarheid spreekt ben je een groot gevaar. Maar heb geduld , uiteindelijk komt alles uit. De beerput zal open gaan. Gerechtigheid voor Thierry en de bende van Gideon.

 5. Nee het kabinet heeft het de afgelopen jaren goed gedaan, kijk waar we naar toe gaan, van de ene ellende naar de andere. Dit land is niet meer te redden!!!!

 6. De enige die zijn club in orde heeft en Nederland voorop stelt!
  Johan Derksen mag een kaars in zijn strot voor zijn opmerking en de rest op links kan ook op het hakblok, dit kan gewoon niet!

 7. Met een volks vertegenwoordiger…….. Na ja de geschiedenis herhaalt zich niet nee die heeft geleerd ( beleid) hebben wij als klootjes volj geleerd? Nee nooit 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *