Geen widgets gevonden in de zijbalk

Lees ook het artikel op: https://www.blckbx.tv/tech-media/kijken-de-50ste-blckbx-today-deze-vrijdag

Vrijdag is de 50ste aflevering van blckbx today en die mag je niet missen! In het oog van de storm staan we stil om te reflecteren én vieren we deze mijlpaal, die zonder jullie nooit was bereikt.

In korte tijd groeide blckbx uit van een idee tot een jongvolwassen mediaplatform. Voortdurend bijlerend en -sturend balanceren we onverschrokken richting nóg beter. En dat kan alleen dankzij jullie steun! Enorm bedankt voor alle donaties, feedback en loyaliteit!

En vrijdag is alweer de vijftigste aflevering van blckbx today. In die paar maanden is er van alles voorbijgekomen: van het sociaal kredietsysteem tot stikstoftoestanden en alle coronaconsternatie daartussen. Al talloze boeiende dwarsdenkers hebben daarover hun licht laten schijnen.

Met de zomer voor de deur, staan we in het oog van de storm: hét moment om stil te staan en te reflecteren op de eerste stappen van blckbx today. En hoewel veel onderwerpen natuurlijk niet vrolijk stemmen, maken we er toch een feestje van! En dat doen we graag met jullie, want we doen dit nog steeds voor de mensen, door de mensen en mét de mensen. Tot vrijdag dus!

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

13 gedachten over “Kijken! De 50ste blckbx today – vrijdag 24 juni 2022”
 1. Hoop dat het de laatste uitzending is van dit damage control/gecontroleerde oppositie kanaal is.

  Blckbx is pas opgezet sinds corona. Veelal bijna alle mensen in deze programma's eerder niet bezig met alternatief nieuws (eigen woorden).
  Nog meer personen die uit mainstream wereld komen.
  Altijd maar om geld vragen.
  Geen enkele harde acties vanuit de best wel invloedrijke personen die langskomen, aftermaths bijwonen, etc. Moeten er wel een paarduizend zijn als
  je het zo mag geloven. Waar waren die rechtzaken tegen overheid? Kijkers vragen om mee te doen met petities en rechtzaken etc.
  Vele aanwezige zakenlieden op de achtergrond bezig om een slaatje te slaan uit uitzendingen BLCKBX. Het zijn niet het soort mensen die linea-recta direct
  actievoeren bij vaccinatiecentra e.d. Alleen maar journalistiek. Maar dat werk hebben vele niet journalistieke strijders ook wel gedaan.

  Er worden weinig alledaagse laag verdienende mensen uitgenodigd. Het is mij allemaal wat te nep, te truttig en te gemaakt.
  Nodig eens iemand uit die vast heeft gezeten vanwege strijd tegen coronamaatregelen. Voor een keer geen 'ondernemer'.

  Ja….jullie waren misschien wel tegen corona-maatregelen, maar wie zijn jullie als Blcbx niet meer zou bestaan. Constante accountsluitings-dreiging?
  Nog nooit van jullie een diep verhaal gehoord daarover, en hoe dat in zijn gang zou gaan voor jullie.
  Velen, zo niet alle mensen die voorbij komen in BLCKBX zijn al lang binnen of hebben wel neven-functies.
  Ik (en velen naast mij) doen hun belangrijke actiewerk non-profit. Hebben wel gevangenisstraf of boetes geriskeerd. Niet zomaar een advocaat daarna.

  De hedendaagse studio :/………willen lijken op NPO/RTL/SBS studio's?
  Waar is het veldwerk trouwens? Altijd maar in die studio, met nu een vrouw als anchor die soms weleens denkt te moeten zeggen 'eindelijk weer eens een vrouw'.
  Gaat het niet om de materie?

  Wat nog het minste is……jullie hebben geen woord gedaan voor diegenen die soms al zo'n twintig jaar lang bezig zijn met 'echt' alternatieve nieuwswebsites!
  Ik weet van sommigen dat die heus wel graag genoemd zouden willen worden voor de informatiedeel. Bang voor rechtzaken? Jullie stonden toch ook op de London huppeldepup lijst?
  Grote kans dat jullie van deze websites (als ze nog bestaan) veel informatie en verzamelwerk hebben gestolen.
  Heb nog een lijst met 30 compleet-websites die maar blijven komen met allerlei nieuws wat je hier niet voorbij hoort komen.
  Besteed daar eens aandacht voor. Vinden jullie niet dat de actievoerders-boeren al genoeg mainstream en alternatief nieuws (Twitter en Facebook al) krijgen?

  Jullie nieuws is in vergelijking met deze kanalen maar karig.
  Het gaat vaak niet om de echte bron, van waaruit vele complot-compleet theorien juist ontstaan. En dat is echt vechten tegen wat sommigen rijkste 1%, kabal,
  invloeden vanuit andere werelden, etc noemen.

  Jullie zijn zo braaf als mainstream media.
  De hedendaagse nieuwe alternatieve mag voor mij net zo goed mee worden genomen als duizenden mensen als SvL die verdienen aan chaos.

  Even laten staan, en zichtbaar houden deze tekst……anders kopieer ik tekst over naar andere Youtube kanalen.

 2. Waarom de boerderijen niet halveren allemaal biologisch boeren én de vleesprijs en zuivelproducten optrekken De winst moet naar de boeren niet naar de supermarkt

 3. Jullie zijn goed bezig. Mooi dat jullie vandaag een eerlijk verhaal brachten over de stikstof ellende waarin ook de andere kant belicht werd, en ook in duidelijke taal. Daar kan de msm een puntje aan zuigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *