Geen widgets gevonden in de zijbalk

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-n…

Word ook lid van WNL en houd de NPO in evenwicht! https://wnl.tv/word-lid/

29 gedachten over “'Kiezers Forum voor Democratie zijn thuis gebleven deze verkiezingen'”
 1. De gedachte is om heel hard "te laten zien" dat de kiezer afhaakt bij fvd, zodat hopelijk anderen gaan denken:" nou, als ze allemaal weglopen zal het allemaal wel waar zijn en zal ik maar niet op fvd stemmen" pure politieke sturing voor eigen electoraal gewin. Links waren vroeger allemaal kindjes die als laatste werden gekozen bij gym of altijd verloren hebben met knikkeren. Te zielig voor woorden.

 2. Mensen hebben we nu nog niet door dat stemmen geen zin heeft, althans niet voor de kiezer.
  Dat bewijst deze uitslag wel.
  Zij (de politiek is media) kunnen elk verhaal spinnen waar telkens wel een beetje logica in zit, maar het schip blijft gewoon dezelfde koers varen.
  Nu is er een vloot vangnetschepen gebouwd (de FvD-vloot). Die ervoor moet zorgen dat men vertrouwen blijft houden in de politiek, en er tevens een vals tegengeluid gecreëerd moet worden om datzelfde geluid straks de kop in te drukken.

  Het stemrecht moeten we eigenlijk heel letterlijk nemen. En er een vraag bij stellen.
  Namelijk, wat kunt u niet meer als u geen stem meer heeft? Inderdaad u weet het al, u kunt niet meer spreken.

  Politici draaien dit graag om door te stellen dat als u niet stemt u niet mag klagen of iets van het desbetreffende belijd mag zeggen.
  Het werkt echter andersom, u mag juist klagen want u heeft uw stem niet weggegeven (zij hebben uw stem niet dus ook geen goedkeuring).

 3. Yes, en de landen die het goed doen gaan het meeste betalen. Zodat heel zuid Europa keer op keer naar de donder kan gaan en landen die hun zaken netjes op orde hebben weer zakken geld over hun grenzen kunnen gooien. En als de grenzen dan toch open staan gelijk een paar nieuwe Nederlanders introduceren. Hardwerkend vee zijn wij de gewone mensen, werken en belasting betalen. En vooral je bek houden als je in Groningen woont en je huis zakt onder je vandaan omdat ze al het gas uit de grond trekken. Maar goed, zo werkt dat in de hele wereld. En stopt nooit zolang er mensen zijn.

 4. Er komen steeds meer geluiden over onregelmatigheden bij deze verkiezingen. De eu realiseert zich steeds meer dat het leger wat de eu spuugzat is groeit en groeit en groeit!! Het beeld dat veel meer mensen zijn gaan stemmen wordt ook niet bevestigd. Eerder andersom. Maar als deze regering zo zelfverzekerd is dat 80% vd kiezers voor de eu stemt dan is nu de tijd toch rijp om juist daarover een referendum te houden.
  Maar als het woord valt krijgen de meeste politici plots last van rode uitslag over het hele lichaam.
  Ook in engeland was volgens de noordkoreaanse omroep iedereen ervoor om in de eu te blijven.
  Een paar maanden geleden richt nigel farage weer een anti-eu partij op. En wat blijkt meer dan 40% vd kiezers stemt op hem.
  En wat gebeurd er???
  Direkt wordt May de laan uitgestuurd. Waarom????
  Zij was de grootste voorstander van de eu en uitgezocht om de brexit te saboteren. Kijk wat ze stiekem probeerde. Een nieuw referendum over de eu. Dat was haar enige taak. En dan zou natuurlijk "plotseling" de eu "winnen".
  De eu staat bol van corruptieverhalen. En wil steeds meer macht en steeds meer de rechten van burgers inperken.
  Waar komt nu toch het vertrouwen vandaan dat een regering bol staat van de integriteitskwestie's en bv meer dan 30 moorden verdoezelt wel eerlijk omgaat met uitslagenbonnetjes. Tenslotte raken die wel vaker zoek!

 5. De prov verkiez in maart 2019 lieten zien dat na de forse klappen er opnieuw 11% van de kiezers was gaan lopen bij de pvda kiezers. Op sterven na dood dus. En nu zonder enige aanwijzing (het timmermanseffect is echt te bespottelijk voor woorden!!) is de pvda de grootste geworden. Nog geen 8 weken na dit verlies. En er is geen enkele gebeurtenis, opvallend thema, gruwelijk goede campagne of ander dwingende oorzaak te noemen die dit nog nooit vertoonde resultaat kunnen verklaren.
  Je moet echt gruwelijk naïef zijn om niet op zijn minst vraagtekens te hebben bij deze "overwinning".

 6. 'FvD', mag er zijn, echter! Het is en blijft, een 'afsooisel' van het 'PVV' van Geert Wilders! – Met beide aan het bewind, zou de toestand op het 'Nl' Politiek schaakspel, er anders uit zien! – 'Moslim crapuul', zal zich wel schrap moeten houden, willen ze hier een kans maken!.

 7. Stemmen moet in het weekend gebeuren,de gewone werkmens is doordeweeks moe als hij thuis komt en zal niet zo snel gaan stemmen.(misschien is het ook wel de bedoeling dat er niet teveel gewone mensen gaan stemmen)Of gewoon via internet gaan stemmen……..

 8. Stemplicht invoeren, hetzelfde systeem als in België. Het is toch een bloody shame dat maar zo'n klein deel komt opdagen, te triest voor woorden!

 9. De meeste pvda stemmers stemmen altijd pvda omdat ze altijd pvda stemmen en gaan ook altijd stemmen.
  En dan ontbreken ook nog eens de tegenstemmers die niet gaan stemmen omdat dat volgens hun toch geen zin heeft…

 10. Hoogopgeleid Nederland stemt massaal voor VVD, Groenlink en PVDA, dit zegt genoeg over de staat van het onderwijs, zelfstandig denkvermogen en de vatbaarheid voor staatspropaganda via de door de VVD gereorganiseerde publieke omroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *