Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat van 7 april, over de mondkapjesdeal.

15 gedachten over “Kees van der Staaij noemt het verschijnen van Hugo de Jonge een ongelukkig Staatsrechtelijk Novum”
 1. Simpelweg omdat hugo nu een ander soort minister is… komt hij er gemakkelijk vanaf. Wat een toeval zeg.
  En waarom mild behandelen? Hij moest zich schamen. Hugo heeft de hele corona periode niet anders gedaan dan halve waarheden en leugens vertellen! En nu wil je horen of je m vanaf nu toch kan weer kan vertrouwen?! 🤦🏻‍♀️

 2. De meerderheid in de kamer stemde.tegen t wegsturen van Hugo the shoe MOD godfather. Deze meerderheid is n zeeeer vette minderheid van het volk want het volk is in supergrote meerderheid Vóór het wegsturen met raketsnelheid van Hugo per direct. Echt die kamer is n lachertje en corrupt.
  Als u of ik 5miljard belastingaangifte zou kunnen en ook echt zou frauderen dan krijg ik of u een levenslange gevangenisstraf
  Politici krijgen gewoon n beloning

 3. Wel grappig dat als ik, als burger 1 euro cent te weinig belasting betaal ik wordt opgehangen aan me ballen. En Hugo de tovenaar kan 100 MILJOEN laten verdwijnen en dan is het een ongelukkige keus geweest. Ik betaal binnenkort geen rooie cent meer en iedereen die aan me deur komt omdat ze denken het recht te kunnen verzinnen om wel iets te claimen krijgt gewoon een bijl in zijn nek. En brieven gebruik ik gewoon als open haard aanmaak papier. En voor alles waar ik zogenaamd voor moet betalen roep ik eerst een onderzoekscommissie het leven in die dat maar eens een jaar of 5 gaat uitzoeken voor ik een beslissing neem me wel of niet verantwoordelijk te voelen voor hetgeen mij wordt opgelegd 🖕

 4. Nee dat deze fakemin er nog steeds zit is een novum in onze PDD Pinoccio Doctrine Dictatuur.
  En dat gaat zo blijven.
  Omdat vd staay geloofd in het ",goede" vd mens. Maar deze min heeft echt, zie internet, de hele boel bedonderd en zijn zakken gevuld. Hillary is in amer veroordeeld voor het gebruik van haar privemeel.
  En alle andere handelingeb in haar champagne.

 5. IK DOE TOCH WAT IK ZELFS WIL .ALLEMAAL IN DE 2 KAMER SCHADELOOS DIE DAAR ZITTEN. DIE HEBBEN ONS VADERLAND KAPOT GEMAAKT. IN DIE 2 JAAR HEEFT HET NIEMAND GESCHAAFD OM. VOOR NEDERLAND TE TERUG TE VECHTEN. LEUGENAARS LEUGENAARS. VAN HET BEGIN AL MET DE CORANA .MET DE OORLOG DIE MANIPULEERT WORDT. DE MENSEN GELOOF GEWOON TE VEEL. IK GELOOF HET NIET MEER. ALS IK ZELFS OP DE PLAATS ZOU MET MIJN EIGEN OGEN.DAN ZOU IK HET PAS GELOVEN. WIJ ZIJN GEWOON TE VEEL VOOR DE GEK GEHOUDEN GEWORDEN. ÉN DE OVERHEID HOUD ONS BURGERS ZÓ WIE ZO ALLEMAAL IN DE GATEN . DAN KAN IK OOK RUSTIG DE WAARHEID SCHRIJVEN. HOE IK VOEL EN DENK. EN DAT ZIJN NOG MEER NEDERLANDDERS

 6. Met mildheid willen kijken Kees….dat kan toch niet waar zijn, De Jonge draait en spreekt de waarheid niet. Dal alleen al moet toch aanleiding zijn voor de SGP leider om Hugo naar huis te sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *