Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er is een duidelijke correlatie tussen de experimentele coronavaccins en de oversterfte. Onafhankelijk onderzoek naar een causaal verband wordt voortdurend tegengehouden.

Gideon van Meijeren wijst erop dat alléén FVD terughoudendheid bepleitte bij het injecteren van de Nederlandse bevolking.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

Door John Brown

29 gedachten over “Kartel WOEST op Van Meijeren (FVD) na feitenrelaas over oversterfte en coronavaccins”
 1. It's awesome that non dutch can watch this video on youtube with autotranslation and we get to see that it's exactly the same issues being discussed. With this technology you are not alone in the Netherlands! We've seen the children/zoos method of talking before but it's funny seeing it in other languages. You made your points and you were polite.

 2. Ja, die verplichte smerige overheids injecties. Deed je dat niet, mocht je nergens meer aan deelnemen. Waardoor ik nu long covid heb. Gideon, ga zo door❤

 3. BESTE NEDERLANDERS FVD HEEFT HELEMAAL GELIJK MET DEZE STELLING…HET ZIJN DE PRUTSERS VAN DE TWEEDE KAMER, EEN GROOT GEDEELTE VAN DE MEDISCHE WERELD EN KABINET, EERSTE KAMERS EN AL DIE HYPOCRIETE ONTKENNERS DIE ZICHZELF HELEMAAL NIET VERDIEPT HEBBEN IN DEZE MATERIE…….STEEDS MEER KAARTEN FVD DE WAARHEID AAN….JULLIE ZIJN DE PRUTSERS…..VRAAG MAAR EENS NA BIJ DE CHIRURGEN EN PATHALOGEN…..IK HEB TEKST EN UITLEG GESTUURD NAARD FVD….EN PVV…….

 4. Kijk eens naar het belachelijk gestegen aantal mensen met de vreselijke ziekte A.L.S.!! In onze kleine vrienden en kennissenkring zijn het er 2!! 2 gezonde mensen zonder ziekteverleden maar wel volledig geprikt met die zooi!!

 5. Ik weet nog goed dat ik werd gediscrimineerd op basis van medische status en dat ga ik nooit weer vergeten. FvD was de enige partij die het snode plan van de satanische elite doorzag.
  Ik geloof al heel lang niet meer in dit land. Door de omvolking en het verraad van links. Alles wat Nederland Nederland maakt moet kapot voor hun god van het globalisme.
  Vergeving is er voor de onwetenden. Niet voor deze mensen die met hun volle verstand mensen in het verderf storten. Voor zulke mensen is er de hel.

 6. De enige die hier fabels verkoopt is die vd Plas. Ze heeft al snel haar ziel verkocht aan de duivel en is volledig onderdeel van het partij kartel.

 7. “Het was mede aan u gericht, meneer de Voorzitter”
  Zo mooi…

  En nog iets: Gideon van Meijeren is werkelijk een zeer intelligent heer – zoals overduidelijk hoorbaar – gelukkig heeft ‘ie het vak van parlementariër willen kiezen, waardoor vele honderdduizenden Nederlanders op een voortreffelijke manier vertegenwoordigd (kunnen) worden…

 8. Indirect zijn zij allen , behalve FvD debet aan de psychische , fysieke en economische schade die Nederlanders hebben ondergaan. vander Plas is duidelijk tegen een inzinking aan
  bij het idee dat de echte waarheid voor alle betrokkenen helder gaat zijn. Gideon je blijft een Kanjer!

 9. Vergeten en vergeven doe ik het nooit, deze mensen zullen nog tot hun dood met zichzelf moeten leven, in de spiegel moeten kijken elke dag!

 10. Van Meijeren leert het m.i. maar niet. M.I. minst effectieve oppositie in de TK. De minister heeft gelijk in deze 'rant' geen vraag gehoord.

 11. Helemaal 100% feitelijk de waarheid.
  Deze mensen in de politiek die dit tegenhouden zijn mensen die niet van verantwoordelijkheid houden of het afgeven ervan waneer ze aansprakelijk zijn. Ze willen wel de lusten niet de lasten, en door vriendjes politiek in de politiek en zaken leven wordt het ze erg makkelijk gemaakt.

  Tijd dat heel Nederland wakker wordt en gaat protesteren, demonstreren en staken tegen de overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *