Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #208 van woensdag 23 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-23

De Tweede Kamercommissie voor Financiƫn bespreekt het EU-voorstel voor de digitale euro op 6 september, maar het kabinet heeft deze zomer al goedkeuring gegeven aan het voorstel.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ šŸŽ„šŸŽ™šŸŽ¬
Help je mee ons doel te behalen? āž”ļø https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie āž” https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuĆÆteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#VerenigdeNaties #TweedeKamercommissievoorFinanciƫn #Digitaleeuro

28 gedachten over “Kabinet geeft goedkeuring aan digitale euro voorstel uit Brussel”
 1. En dan komt het Europesche paspoort….
  Aan dat paspoort word ook Uw rijbewijs en Uw bankpas gekoppelt ….
  Als U te vaak bij de shel staat met Uw auto word Uw paspoort oftewel Uw bankpas geblokkeert !!
  En ik denk dat de streepjes code op biefstuk het zelfde lot ondergaat ..
  Ook kan Uw rijbewijs op die manier geblokkeerd worden als U te vaak gaat tanken …
  Heeft U een beetje last van obesitas……word U ook uitgesloten van gezondheidszorg .
  Dat is onze " toekomst" met dank aan Mark Rutte de vazal van de heer Klaus Schwab .
  Agenda 2030

 2. Er komt een nieuw crisis aan. Ze gaan de banken laten omvallen en dan is de digitale euro de oplossing voor het probleem dat ze zelf hebben gecreĆ«erd. De Hegeliaanse Dialectiek hanteren ze van Probleem – Reactie – Oplossing. Onlangs zijn de 7 grote Amerikaanse banken gedowngrade. The shit is about to hit the fan! Net zoals met het prikje.

 3. Het is toch ongelooflijk en schandalig dat de volksvertegenwoordiging instemt met een digitale gevangenis, oftewel een gedrags-dwangmiddel waarbinnen ze de gehele bevolking gaan opsluiten! Dit gaat toch gegarandeerd geweld uitlokken vanuit de bevolking.
  Iedereen die nu nog gaat stemmen op 'n partij, of Kamerlid die hiermee instemt, is verantwoordelijk. Een weinig subtiel verzet tegen zo'n massale machtsgreep zal niet kunnen uitblijven. Dat is mijn mening.

 4. Dat Nederlanders zich zo druk maken over privacy, verbaast mij een beetje, gezien hun huiskamers met etalagegrote ramen aan de straatzijde, die ook 's avonds wijd open staan en zo uitnodigen om naar binnen te kijken.

 5. En wat als men jouw joetje, waar niets mee aan de hand is, weigert als betaalmiddel? Moet de politie of de rechter er dan aan te pas komen? Is daar al wetgeving voor van kracht of in de maak? Ingewikkeld hoor! Gaat het het kaurischelpen betaalsysteem naar de kroon steken?

 6. Het is toch te gek om los te lopen om het watertandende CBDC monster de vrije loop te laten en het niet bij voorbaat aan banden te leggen met de juiste wegeving. De CB wordt dan toch een almacht die haar eigen regels voorschrijft, haar naar eigen mening goeddunkende maatregelen neemt en beslissingen over geschillen in eigen hand heeft?
  Word de Trias Politica hiermee om zeep geholpen of niet?

 7. Corrupt nepparlement!! De winkel open houden omdat ze demissionair zijn en dan toch zulke besluiten nemen. Net toen je dacht dat door het verkwanselen van onze pensioenen en het direct daarna opstappen, het niet erger kon gaan ze weer n stap verder!! Dit alles aangejaagd door die uit ArgentiniĆ« geĆÆmporteerde wef snol die zich ā€œkoninginā€ noemtā€¦

 8. Als ondernemer moet je CBDC dus VERPLICHT gaan aannemen.
  Dit betekent dus dat je als ondernemer VERPLICHT wordt een digitaal ID eIDAS te nemen! Met bijbehorende biometrie!!
  Sluw hoor…

 9. Heks Kaag probeert ons voor de zoveelste maal met kluitjes het riet in te sturen, door ons een mogelijk CBDC debat als wortel voor de neus te hangen.

 10. Digitale is nog steeds niet veilig, er kan mee gerotzooid worden, en waarom willen zij dit, cash is nog steeds de beste manier. Maar het is nu steeds zichtbaar waarom Rutte ontslag heeft genomen, demissionair betekend dat zij gewoon door gaan om met HUN plannen uit te werken, al zijn wij er tegen, wij hebben niks te zeggen, wij zijn monddood gemaakt, wij zijn volgens hun, hun onderdanen die het maar moeten slikken en stikkenā€¦

 11. Waarom kan dat regerings tuig niet opgepakt worden…Ć©Ć©n groot sprookjes kast..WIJ WILLEN GEEN DIGITALE MUNT ..HEEL SIMPEL..gewoon contant..anders wordt het een controle maatschappij

 12. Een groot drama is het al laat staan wat het wordt. Puur satanisme de partijen VVD, CDA en D'66.
  En klets niet zo dom hysterisch Kaag….is niet ingewikkeld is puur overheersing, puur slavernij.

 13. Its dat in de mens is en het a.d.n afbreekt, en verouderd . Het zit in de cellen en controleerd je darenboven . De eneige echte oplossing . Waarom matarlaliseerd een planeet en dematarialiseerd ze zich in deze gallaxya juist voor deze planeet ?

 14. Terug naar de Gulden!

  De Gulden was 1 van de stabielste en meest gewaardeerde van heel Europa!
  De Nederlandse gulden was op het moment van invoering van de euro 5 tot 10 procent ondergewaardeerd! De onderwaardering had te maken met de koppeling aan de Duitse Mark, waar niet aan getornd mocht worden.
  Loon- en prijsstijgingen waren de gevolgen van de te lage wisselkoers.
  Door de komst van de euro zijn wij een groot deel van onze de nationale zelfstandigheid kwijt geraakt en de beslissingsbevoegdheid van De Nederlandsche Bank over de rente is in handen van de Europese Centrale Bank! de euro is in het leven geroepen om het zogenaamd ā€œ gemakkelijkerā€ te maken. Ondernemers hoeven zich nu niet meer druk te maken over wisselkoersen en hebben geen omwisselkosten.
  Met een gemeenschappelijke munt als de euro wilde ze voorkomen dat een ander land in de Europese Unie zijn munt in waarde laat dalen.
  Dat is gek toch want Nederland is gek op marktwerking.
  Iedereen weer zijn eigen valuta brengt juist meer concurrentie met zich mee en juist goedkopere producten en juist meer export!
  Met de euro houd men de zwakkere Europese landen hun hand boven het hoofd en worden die landen niet gestimuleerd om iets aan hun eigen economie te doen. De EU zorgt alleen maar voor alle ellende in de wereld.
  De Europese Centrale Bank die maar onbeperkt Geld blijft drukken en de Rente beĆÆnvloed.
  Zij creƫren alle crisissen en houden deze kunstmatig in stand, om vervolgens met een oplossing te komen en zichzelf op de borst slaande.

  Genoeg is genoeg.

  Het volk heeft de macht,het kabinet, en de EU is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.
  Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes!

  De EU heeft boter op zijn hoofd ze creƫren eerst bewust allerlei crisissen om dan vervolgens zogenaamd met niet oplossende oplossingen te komen om zo zichzelf op de borst te kunnen slaan, zo kijk eens hoe goed wij zijn en hoe goed wij een pleister op de door ons zelf aangerichte grote wond kunnen leggen!
  De EU is het meeste gevaarlijkste instituut van de wereld en voor de democratieƫn!
  Vriendjes politiek en doofpot affaires gaan gewoon door, De EU is er niet voor het volk maar voor de Industrie.
  De EU wilt graag een vierde wereldrijk stichten!

  NEXIT EUEXIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *