Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door Lee Martin

21 gedachten over “Kaag wil een EU-dictatuur voor vrijheid! Alles voor het klimaat & Oekraïne!”
 1. Censuur, propaganda, geen verantwoording afleggen, oorlogshitserij, verziekte verhoudingen binnen Nederland, WEF/UN ideologie. Geklets over opwarming van de aarde.
  Deze neo-liberalen gaan volledig mee met de neocons. VVD en D66 zijn verenigd binnen Alliance Liberal Democrats Europe. Kortom een pot nat.

  Het enig positieve is dat ze nu oprot.

 2. "Er zijn revoluties gevoerd om de vrijheid die we nu hebben"

  Zagen we tijdens de anti lockdown demonstraties, anti vrijheids media, weigeraars van experimentele vaccin.

  Een kind zou denken "wow wat een geweldig overheid. 🙂

 3. mevr Kaag….U zou misschien er erg goed aan doen om de aflevering van Arjen Lubach 19 september jongstleden even terug te kijken… misschien dat U hdt dan snapt..want mijn motto is…hoe geleerder ..des te verkeerder…datgeldt zeker voor U….
  U heeft het nl over de mensen in armoede in dit land…waarvoor U overigens voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor door miljarden over de grenzen te smijten…nu denkt dit kabinet dit op te lossen middels toeslagen …hoe simpel kun je zijn …? daarmee bereikt u enkel maar dat mensen onderaan de streep nu minder overhouden… wanneer ze voltijd werken…middels belastingen… en dergelijke… alles als gevolg van een inkomensgrens.. gaan ze meer werken…raken ze t recht op toeslagen kwijt…waardoor ze nog verder in t slob raken… zou t dan niet beter zijn de accijnzen te verlagen de boodschappen goedkoper te maken…de prijzen rijzen de pan uit … mensen moeten nu beide werken om te kunnen leven uberhaupt ..kinderen naar oovang wat ze feitelijk niet kunnen betalen… ik kan niet anders zeggen… dan U spoort niet U bent knettergek…en U heeft werkelijk geen idee wat er leeft onder t volk…kom van Uw wolk…en begeef U es tussen de mensen…verdiep U nu voor eens es een keertje in de werkelijke problematiek…. en lul niet zo verschrikkelijk dom…. bedrijfskunde leert…de juiste mensen op de juiste plek…. behalve Gideon… Geert…en Thierry en bijv…van Haga… en Renske…zit iedere politicus op de verkeerde plek… jullie zijn een regelrechte ramp en schande voor dit land … een Jetten…asjeblieft zeg…een onvolgroeid Embryo… meer is t niet…niet erg leuke woorden maar feitelijk de waarheid..al mag dat door de door de overheid gereguleerde mainstream media niet gezegt worden .. nou bij deze… ……. YOU.!! gebruik nou es t normale gezonde verstand…zo niet vertrek en kom noiit meer terug… U bent de zwakste schakel…kijm lubach…uutzending en LEER.ES WAT…

 4. Alle koopkracht die wordt toegezegd is een sigaar uit eigen doos verhouding belastingen of tewel we gaan meer betalen bezitten straks niks meer 😢😢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *