Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sigrid Kaag is de weg helemaal kwijt. Terwijl ze is gekozen door het Nederlandse vol, doet ze helemaal NIETS voor de bevolking van Nederland.
Hier legt ze ook weer op arrogante toon uit, dat ze de miljarden uit het Corona Herstelfonds weg gooit naar het buitenland en de Nederlandse burger wordt financieel leeg gemolken, middels hogere belastingen.

Het geld uit het herstelfonds zou uiteraard terecht moeten komen bij de Nederlandse sectoren die door de overheidsmaatregelen het hardst zijn getroffen, zoals de horeca en podiumkunsten die immers gedwongen door de regering thuis moesten zitten. Maar nee hoor, Kaag verbrandt alles in de milieu-obsessie en smijt de miljarden weg naar het buitenland.

Uit: Nederlandse conceptplan voor het coronaherstelfonds
10 mei 2022

Door Byron Rowe

19 gedachten over “Kaag smijt miljarden corona herstelfonds weg naar buitenland, getroffen Nederlanders in de kou.”
 1. Tsja; ik behoorde niet tot de Drama 66 stemmers, helaas durven nog veel stemgerechtigden nog altijd niet hun hersenen te gebruiken voordat zij het hokje invullen op het stembiljet!

 2. Deze zgn kans uit crisis geboren ,lag al klaar in 1939. Het heet De nieuwe wereld orde great reset. Rutte en Kaag werken en zijn zeer beslist niet voor Nederland en de bevolking. Zij leveren Nederland uit aan de New World Order sekte en aan WEF Claus Schwab. Rutte en Kaag zijn de directe dienaren van dit zwaar corrupte heerschap. Ook is Kaag een dienares van oorlog misdadiger George ( Schwartz) Soros. Zij voert zijn bevelen uit, niets meer niets minder. Je kan hier spreken van volkverlakkerij en extreem landverraad door Rutte en kaag . Waar blijven de vragen over WEF Boss Herr Claus Schwab en economie sloper George Schwarz Soros. Waar blijven de vragen over het aandeel van Rutte en Kaag in het opheffen en slopen van Nederland en de andere Europese landen en culturen en het vormen van het 1 Europa ( derde Rijk). Wij de bevolkingen van Europa hebben er zonder meer recht op om dit alles te weten en te stoppen.

 3. De dieven van klaus scwab en de great reset plunderen allen hun landen leeg! Dit is een professionele dievenbende geleid door s ata n!

 4. Het zal niet lang duren voordat deze figuren prooi worden van hen eigen beleid! Aan alles komt een eind! Hoogmoedwaanzin is een ziekte, zeker in gebrek aan realityd!

 5. domme trut.. het geld is al op.. we hebben al staatsschulden genoeg
  gaat ze nog meer geld bijdrukken en weggeven.. het is sowieso NIET haar geld, maar vooral geld van toekomstige generaties.

 6. Nederland vernederland
  Onderwijs naar de filistijnen,
  Zorg ontzorgd, 5 miljard
  Verdwenen, Siewertje steelt
  Miljoenen belastinggeld voor
  Zijn nobele mondkapjesdaad.
  BTW (Bijzonder Tereurheffing
  Kaag's feministische daad:
  1e vrouwelijke Sinterklaas
  Voor buitenland. Jokken
  En wij maar Dokken.

 7. Kan die Kaag d’r waffel niet eens houden , ze lult in abracadabra ! Vraag ma af of ze zelf wel weet wat ze brabbelt ?

 8. De volgespoten cd19 schapen, waarvan het gros nu anti Rusland zijn, vinden het niet erg. Wat een geweldige heks. behehe, mehehhe is niet zo erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *