Geen widgets gevonden in de zijbalk
16 gedachten over “Kaag GESLOOPT door Markuszower (PVV)! 'Kaag is een TERRORIST!'”
  1. Kuzu met zijn denk zijn de grootste terroristenknuffelaars.
    Behalve Caroline zitten we opgescheept met een groot aantal deugwijven in de tweede kamer.

  2. Jankerds in de TK. Echt niet te geloven. Altijd die tijdverspilling om een paar woorden. Linkse softies! Ga ff lekker in een safe space zitten, joh. Ook die bode die continu de microfoon en die balie afneemt. Alsof we nog in 2020 leven. Doe even normaal man! 😂

  3. Een manier om partijen te laten verbieden, mind my words, dat stelletje stukken stront wat zich volksvertegenwoordiger durft te noemen,moeten ze zsam opknopen aan de hoogste boom, verraders van de vrijheid van meningsuiting van hun nageslacht, verraders van hun eigen (klein)kinderen en familie, Kommen alemaal aan de beurt of denken ze dat ze onaantastbaar zijn, en gelijkwaardig zijn aan de multi billionairs, die denken dat zij de heersers zijn van het normale volk, behalve deze halve gare, corrupt tyfuszooitje bij mekaar!

  4. Euh elke twaalf dagen een zelfmoord door geen beleid van Rutte en Kaag. Toeslagenaffaire, Criminaliseren van burgers, Groningers UWV belastingdienst etc.

    En dat mag allemaal?

  5. Weer dat oeverloze niet terzake doende geklets van dhr. Markuszower. Die man verdient bijna een ton per jaar van onze belastingcenten om dit soort onzin te vertellen. De voorzitter is volledig ondeskundig en kiest voor een iemand van zijn eigen partij, beiden PVV. Hoezo onpartijdig, niet dus. Ik zie het linkje wel tussen Marcuszower en terroristen, hij komt tenslotte uit Israel en is geboren in Tel Aviv. Dus is er bij hem sprake van een bijna erfelijk ingesleten afkeer van de mensen met wie hij zijn moederland moet delen maar die een ander geloof aanhangen. Hem zo horende komt het begrip fundamentalist bij me op. Zitten we daar op te wachten. Nee, we willen volksvertegenwoordigers die ons land regeren ipv oeverloos beledigingen rondstrooien in de 2e Kamer. Marcuszower, groei op, je bent in Nederland en niet in Israel.

  6. Kuzu was goed tijdens de zogenaamde Corona crisis, maar blijft natuurlijk een islamitische Jodenhater. Net zoals al die anti- Israëlische politici. Walgelijk zijn ze. Leve Israël!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *