Geen widgets gevonden in de zijbalk
27 gedachten over “Kaag gelooft dat liggen in de hangmat spannend is, na vragen van Goudzwaard (JA21)”
 1. Als we nu een kwart van de mensheid uitroeien zijn waarschijnlijk veel problemen opgelost…..oh nee want er is nu al niet aan personeel te komen…

  Aan de andere kant is het wel een luxe probleem……en of het nu over stikstof, landbouw, economie of vrije dagen gaat…
  Politici zijn niet in staat om vooruit te kijken!! Dan komen de banken, werkgevers en bonden in actie!!
  Vakbonden zijn zo verliefd op het praten met werkgevers geworden om vooral niet teveel dwars te liggen!! Anders word ik nooit burgemeester 🤭🤔.
  Geld zal altijd blijven regeren en vliegen in de private sfeer….en maar zorgen maken over het milieu…

 2. Ik kan de stem van Kaag niet meer aanhoren. Heb sowieso moeite met de 'aardappel-in-strot' stem, ook bij bv Baudet. Maar daar komt met enige regelmaat nog wat zinnigs uit. Zij praat niet alleen bekakt, ze praat ook poep. Voor veel geld.

 3. 10 jaar geleden opgeschreven dat dit gign gebeuren heb er voor gewaarschuwd enige manier om hun nog iets laten zien is als ze pijn leiden (2025)

 4. Hare Kaagheid wenst niet dat haar peasantry vliegreisjes maakt, dat is alleen voor de majesteitelijken uit het universum van Schwabistan.

 5. Nu mensen niet op vacantie maar als je straks biometrisch EU paspoort hebt kan het wel . Dit is nu net wat ze willen en iedereen trap er weer in.

 6. Ben benieuwd wat de volgende stap is. Voorlopig staan ze heel zwak in de peilingen nu. Mooie opkomst van de boeren gisteren en op tv werd er natuurlijk anders overgedacht. Maar ook dat spelletje gaan de mensen nu onderhand eindelijk doorkrijgen.

 7. Heel de linkse kant in een duikbootje zetten met een enorme gat erin ver uit de kust die hier bewust aan meewerken😁

 8. Dat is in Davos natuurlijk besproken met hem, hoe gaan we de toeristen nu aanpakken. Zo doorzichtig dit allemaal🤣

 9. Hou toch op ze breken gewoon alles af . Dat is de opdracht. Als nou die boeren deze kamer gewoon leeg schuiven. Opgelost. We gaan er zelf wel zitten

 10. Alle vertrouwen in Benschop???
  Tuurlijk dat is ook een oud politicus die er op Schiphol al een zooitje van gemaakt en wat hij nu gaat doen is ook gedoemd om te mislukken.
  En Kaag(baan) blijft die loser maar steunen en vooral zelf buiten schot te blijven.

 11. Als geemigreerde Nederlander kan ik slechts op afstand met wanhoop toekijken hoe ons mooie land langzaam afbrokkelt. En dat eigenlijk alleen de boeren nog het lef hebben om in opstand te komen. Iedereen klaagt hier, en terecht trouwens. Maar met alleen klagen op een youtube kanaal komen we er niet. Dit kabinet moet vallen, en nieuwe verkiezingen moeten plaatsvinden. Rutte en Kaag moeten ophoepelen. De Nederlandse burger is te braaf!

 12. Kaag moest aftreden als lijsttrekker van D'66 en moest aftreden als minister van Buitenlandse Zaken na een motie van wantrouwen en zit nu als vicepremier Nederland nog verder de goot in te werken.. Als dit geen politieke corruptie is dan weet ik het ook niet meer.

 13. Schiphol VERDER oplossen??? Wat is dat. Schiphol moet weg en plaats maken boor huizen. Zet schiphol maar ergens in Zealand of brabant of Drente

 14. Laagje zorg jij dan maar is dat de zorg op orde komt,er zijn nu 200 IC bedden minder dan vorig ( overspannen) jaar???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *