Geen widgets gevonden in de zijbalk

Medezeggenschap? …. nee, het gaat over: De rol van medewerkersparticipatie in het startupklimaat.
Datum: 17 maart 2022 Rondetafelgesprek van: de Vaste commissie voor Financiën.
Bij deze commissie zitten afgezien van de SP alleen maar coalitiepartijen.

Het gaat erover hoe startende techbedrijven aan kapitaal zouden kunnen komen om explosief te groeien.
Nederland heeft geen goede concurrentiepositie, wegens de torenhoge belastingen op aandelenconstructies, zeker als ze niet beursgenoteerd zijn, en dat lukt niet met startende bedrijven.

Wat een beetje vreemd is, is dat het hierbij alleen maar gaat over tech-bedrijven, terwijl dit voor andere sectoren net zo geldt.

Door Helen Aoki

14 gedachten over “Judith Tielen VVD mag voorzitter spelen en heeft geen flauw idee waarover het gaat. Medezeggenschap?”
 1. Mr. Oranje zit daar om tech bedrijven kansen te geven. Mr. Oranje kan zijn baantje natuurlijk organiseren vanwege zijn achtergrond, en kan zelfs daar aan tafel in gesprek komen. Je moet je dan afvragen hoe dit netwerk volledig met elkaar samenwerken en doen alsof ze ver van elkaar staan. Ze geven de illusie door ook nog even duidelijk te maken dat het "100% gefinancierd door publieke organisatie". Jaja, waarom zou je dat nog even duidelijk maken?

 2. Echt verfrissend die voorzitters die r alleen maar zitten omdat ze vrouw zijn, de volgende moet toch wel zwart lesbisch zijn en n hoofdoek hebben, dan hebben we t echt voormekaar

 3. Weet ze überhaupt wat ze doet en waar het overgaat in de politiek.
  Blijkt ook wel uit de opkomst in de gemeentelijke verkiezingen!
  50,9% van de bevolking heeft gestemd. Nederlanders worden gewoon in de zeik genomen en niet serieus genomen!
  Wij (het volk) kiezen omdat ze iets beloven te doen en als ze gekozen zijn doen ze gewoon lekker wat ze zelf willen en goed uitkomt!
  NEDERLAND(HET VOLK) MOET EENS WAKKER WORDEN EN HUN OGEN OPEN DOEN EN IN OPSTAND KOMEN. MASSAAL DE STRAAT OP MET ZE ALLE OM ZE TE LATEN ZIEN DAT WE HET NIET LANGER PIKKEN

 4. Hahahaha……medezeggenschap……uhhh iets met een ‘M’……..medewerkers participatie……

  Antwoorden op Kamervragen over Nederlands startup-klimaat
  Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Prins Constantijn: "We hadden de ster van Europa kunnen zijn"'. De Tweede Kamerleden Idsinga en Van Strien (beiden VVD) hebben deze vragen gesteld.

 5. Uber lijdt verlies van 1 miljard dollar in het eerste kwartaal (mei 2019) Uber wist ondanks corona nog altijd 14 % meer omzet te behalen van 3,5 miljard dollar. Doch het nettoverlies ging fors omhoog (mei 2020) Hoe kan het dat zij niet failliet zijn gegaan?

 6. Mevrouw Tielen is niet de enige die geen idee heeft waar ze het over heeft. De “Tech” manie zal spoedig verdampen. Snelle jongens voor snel geld. En dat geldt ook voor hun werknemers. Jonge werknemers willen gezinnen beginnen en huizen kopen, als ze laag betaald worden krijg je ze niet, ze hebben cash nodig, geen aandelen. Dat geldt overigens voor alle jonge werknemers. Dan wordt de olifant in de kamer zichtbaar dat het fiscaal klimaat voor werkgeverschap volkomen scheef ligt.

 7. Waar komen al die " vrouwen " vandaan ??? Het gros was totaal NIET bekend !! Is dit het resultaat van het " vrouwen quotum " ?? D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *