Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/68520/15-journalisten-zijn-niet-langer-luizen-in-de-pels-van-de-macht-podcast-ongehoord-nieuwscafe

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Door Helen Aoki

16 gedachten over “‘Journalisten zijn niet langer luizen in de pels van de macht’ – Podcast Ongehoord Nieuwscafé #15”
 1. Hahahah,… eindelijk hebben jullie jezelf goed neergezet… als loopjongetjes van Thierry en Geert. Walgelijk provocatief, polariserend en totaal niet kritisch.

 2. Die mediaconcerns zijn indirect in handen van Vanguard en die moeten de voorgeschreven werkelijkkeid van de globalisten overal synchroon aan de bevolking uitkotsen

 3. De journalistiek is van de 'arbeider met de pen als gereedschap' gepromoveerd tot de toegangspoorten van de bestuurselite ….. een pot honing voor de neus van een beer zetten …. onweerstaanbaar!

 4. Alle linkse Journalisten zijn Propagandisten met een linkse mening.
  Copy paste New York Times, WP, BBC ect. artikelen en dit is het nieuws.
  Van Luizen in de pels naar luien zakken in dienst van WEF en de Superrijken.

 5. Omdat niemand wil betalen voor nieuws!!! We zijn gaan denken dat nieuws gratis is . Kijk maar naar Facebook, Twitter , metro, spits etc. We maken onszelf dom door niet te betalen voor nieuws

 6. "De roeptoeter van Rutte"? Waar gaat dit in godesnaam over? Hebben jullie ooit een uitzending van Nieuwsuur gezien? Daarin wordt namelijk gehakt gemaakt van Rutte. Ook de toeslagenaffaire is door luizen in de pels van dagbladen aan het rollen gebracht. Een organisatie die inderdaad niets tot stand brengt is omroep Ongehoord Nederland. Heb je eens de kans om zelf wat aan het licht te brengen, ga je een beetje zitten jeremiëren dat de pers niet meer functioneert. Jullie zijn toch de pers. De tijd van klagen is nu voorbij – laat zelf eens wat zien!

 7. Journalisten zijn ook burgers en hebben net als iedereen een salaris nodig. Ze moeten wel meedoen met de propagandamachine, anders liggen ze eruit.

 8. Hoe kun je dit zo ongenuanceerd zeggen? Volgens mij was het de pers die de 'Pieter Omtzigt, functie elders'-discussie op gang bracht. De Volkskrant die de betrokkenheid van Hugo de Jonge bij de Sywert-deal aantoonde. Moet ik doorgaan? Concentratie van alle kranten bij twee mediaconcerns biedt reden tot zorg, maar ze bestempelen als de roeptoeter van Rutte… dat slaat nergens op.

 9. Slijmen met de grootste bekken is makkelijker dan er tegenin gaan. Mijn generatie is er mee opgegroeid. De millenials schijten overal voor in hun broek.

 10. Op zich een redelijk punt wat ze hier hebben, alleen wel een beetje saillant dat een omroep van notoire nitwits en leugenaars zoals ongehoord dit moet opbrengen.

 11. Een van de oude luizen is dan nog wel Karel van Wonderen, wat een respect dwingt die man af zeg met zijn analyses…..en van de nieuwe media komen er gelukkig ook langzamerhand nieuwe luizen….

 12. WRONG! De LINK(S)E journalisten zijn niet alleen "luizen" in de pels van de Nederlandse samenleving; het zijn inmiddels gevaarlijke TEKEN geworden!!!!!
  Om hun gelijk te halen, "blaten" sommigen van hen nog luider dan de meeste linkse politici, waarbij GEEN SPAANDER HEEL wordt gelaten van het rechts gedachtegoed!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *