Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Wet bevorderen integriteit en functioneren decentraal bestuur
14 april 2022
Plenair debat.

De inbreng van Joost Eerdmans die zich er over verwonderd dat ze maar met 3 zijn.
Zich kennelijk niet realiserend dat exact hetzelfde geschiedde toen de kamer Gideon van Meijeren links liet liggen, bewust, toen die de A-status ter discussie stelde.

21 gedachten over “Joost Eerdmans in debat met slechts 3 kamerleden over lekkende gemeenteraadsleden zonder VOG.”
 1. Beste boeven van het Nederlandse Staat wordt Ambtenaar en je hebt een vrijbrief om je criminele activiteiten voort te zetten zonder ervoor gestraft te worden!!!!

 2. Salaris Kamerlid heet ‘schadeloosstelling’ !
  Kamerleden krijgen een onkostenvergoeding voor hun werk: de schadeloosstelling. De schadeloosstelling bedraagt met ingang van 1 september 2015 € 7.480,84 bruto per maand. Per 1 januari 2016 bedraagt de schadeloosstelling € 7.705,27 per maand. Daarnaast ontvangen zij een vakantie-uitkering van 8% en in december een eindejaaruitkering. Dit is geregeld in de ‘Regeling schadeloosstelling van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal’. Hierin zijn ook regels opgenomen over toeslagen voor de Kamervoorzitter, ondervoorzitters en fractievoorzitters. Daarnaast heeft de regeling betrekking op neveninkomsten, onkostenvergoedingen, verzekeringen, pensioen en outplacement van Tweede Kamerleden.

 3. They want it all
  Geheimen komen toch wel uit Inmiddels.
  Er wordt met het geld van de burger gegokt dat het een lieve lust is. Het ene mislukte veel te duur project na de andere.

 4. En maar lachen en grapjes maken! Oh wat is het toch “ gezellig” daar!
  Stelletje gestoorden!
  Weg met deze prutsers en een nieuw kabinet graag!
  Oftewel in taal die ze wél begrijpen: functie elders!
  Laat ze lekker aan het front gaan zitten van deze nep oorlog!’n

 5. Deze Partij en deze man kun je vergeten.Ze hebben de motie van wantrouwen tegen De Jonge niet gesteund.Daarom zit hij er ook nog.Ben ook blij dat hij niet meer bij Forum zit.

 6. Ondervindt Eerdmans ook is waarvoor hij in de Kamer zit?( Drie personen aanwezig?) Jan met de korte achternaam dus er regeren maar 75 plus 1 in deze Kamer( kartel partijen)🤮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *