Geen widgets gevonden in de zijbalk

Johan maakte jaren geleden bekend dat hij op Forum voor Democratie gestemd had, maar vindt dat de partij volledig de verkeerde weg heeft ingeslagen.

Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op https://veronicainside.nl/ of in de Veronica Inside app!

Download de Veronica Inside app via:
App Store: http://bit.do/eNeG6
Google Play Store: http://bit.do/eNeGC

Door Ruby Robie

17 gedachten over “Johan helemaal klaar met Forum voor Democratie: 'Partij voor gekkies geworden' | VERONICA INSIDE”
 1. FvD begon aardig maar is inmiddels de weg kwijtgeraakt. Dat geldt ook voor de VVD overigens door nu ineens 140 miljard aan de staatsschuld toe te voegen waar ze decennialang altijd op de financiƫn letten.

 2. Johan is echt zo'n vieze bange VVD boomer geworden. Hoe simpel moet je zijn om nu nog een woord van Hugo of Rutte te geloven. Wij zijn van 900 naar 314 ziekenhuizen gegaan onder die kut VVD. Nu nog maar 1055 IC bedden op 18 miljoen mensen dankzij die kut VVD. Nu een woningcrisis dankzij die kut VVD en natuurlijk aardbevingen in groningen en duizenden gedupeerde gezinnen. Om nog niet te spreken over verlies van nationale autonomiteit als persoonlijke vrijheden. Dit idiote kabinet zal eerder gezonde kinderen vaccineren ipv de IC's opschalen. Enkel zodat bange oude bloedzuigers zoals Johan nog een jaartje langer met een beetje minder angst de maatschappij tot last kunnen zijn. Met mensen als Johan hadden de Duitsers Nederland binnen 7 minuten overwonnen ipv 7 dagen. En dan zouden ze de Duitsers nog ongevraagd ons belastinggeld toesturen ook XD

 3. Hey Snor, jij slaat zelf de grootste onzin uit. Je bent gewoon een hele bange man met je propaganda praat voor Corona vaccinaties.

 4. Die Baudet is een volslagen mafkees, hij verzint verhalen en verspreidt met ze partij en andere leden voortdurend nepnieuws. Daarbij zet de partij mensen tegen elkaar op waardoor journalisten hun werk niet meer kunnen doen. Hij graaft echt zijn eigen graf die Baudet.

 5. Daar heeft 'tie toch wel gelijk in, die onetrickpony.
  Maar wat een vat vol zurigheid van die ouwe uitroker. Wie wil zo iemand nou aan zijn sport verbinden? Die gast breekt alles af en kan niet eens het magische van de voetbalsport meer zien. Totaal afgestompt, in zijn eigen geloof dat die alles beter weet. Ruim onder de ondergrens in de voetballerij, samen met die Hansie.
  Hij had gewoon na het WK in Argentinie moeten stoppen, en wat ruimte geven aan mensen die niet zo zuur zijn. Maar ja, zo'n grote ego wil altijd in de spotlights staan, meestal een teken van gebrek aan talent, waar die als voetballer ook aan leed. Ach ja, het zijn de stuiptrekking van een ouwe, seniele man, een nikszeggende Luxemburgse huurling. Best een grote kans dat de kinderen van Manolev de kinderen van de mensen aan deze tafel komen vermoorden.

 6. Johan doet net alsof Baudet geweldig was voor de covid en nu een mad king is geworden terwijl dat bullshit is Baudet was 3 jaar geleden ook al ziek in zin hoofd .
  Hij verwoord het nu alleen beter en trekt alleen maar wappies aan zijn kant .

 7. Johan Klepzeiker is een beetje aan het dementeren geraakt. Wat een ongefundeerd gezever komt er uit deze spuit 11. Absoluut een weer een hoogtepunt. Twee dikke duimen voor deze bejaarde kleuter.

 8. Gelukkig spoor je wel als je op partijen blijft stemmen die alles kapot bezuinigde , de ene leugen na de andere , doofpotten affaires .Dan zit je goed .straks economische crash en al je geld foetsie …sterkte donkeys

 9. Haha, ik vind het heerlijk die lockdown en dat alles dicht moet. Heeft het Nederlandse publiek zelf voor gekozen! Dus niet gaan zeuren dat we alweer in een lockdown gaan want dat wisten we al. Ik hoop gewoon dat dit land echt naar de klote gaat. Dan staan we weer met alle benen op de grond. P.s. neem nog een spuit aub. Is goed voor de aandeelhouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *