Geen widgets gevonden in de zijbalk

De mannen van Vandaag Inside bespreken de harde clash tussen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) in de Tweede Kamer.

Kijk iedere werkdag om 21.35u naar Vandaag Inside op SBS6 en bekijk alle hoogtepunten op https://www.vandaaginside.nl/

13 gedachten over “Johan grapt over vagina-opmerking van Baudet richting Klaver: 'Waar rook is, is vuur!'”
 1. De hele entertainment wereld en media is door en door rot. Kijk maar naar Hollywood, America de ene pedofielen na de andere. Diddy, Jay-Z island net zoals Epstein eiland.
  Zelfs de hele entertainment wereld en media gaat omvallen in Nederland. America en Europa zit diep in de schulden en wordt een 3de rangs land.

  Rusland, China en Japan die hebben hun land mooi op orde.

  America en Europa steeds maar druk bezig met klimaat, woke bullshit en miljoenen migranten massaal naar onze landen halen.

  Thierry vecht voor Nederland dat kan ik niet zeggen van de rest in de overheid en zelfs PVV werkt met die WEF leden. Allemaal zionisten. Geert is een zionist van de VVD die geld kreeg van Israel, America om de PVV te stichten en haat naar de Moslims.

  Wie heeft het hele midden oosten gebombardeerd ? De NATO

  Wie bombardeerd Oekroene ? NATO en Oekroense leger zelf.

 2. Als een meester in de klas een verhaal verteld en de leerlingen gaan daar vragen over stellen dan gaat een leerling toch ook niet vragen of de meester wel netjes zijn belasting betaald ?

  Jesse Klaver reageert niet op het verhaal wat Thierry verteld dus dat deugt al niet en Jesse heeft schijt aan de Nederlandse bevolking, Oekroene en zit gewoon als een Turkse Hippie geld te trekken van de Nederlandse belasting betaler en van de zionistische vrijmetselaars, illuminati lobby clubjes.

 3. Onze nationale sprekende natte krant; als kind zeiden we: de lolligste thuis op één na, de deurknop, want die geeft iedereen een handje….jaja, de nostalgie is ook al niet meer wat die geweest is……..

 4. Ongelooflijk wat is dit een walgelijk programma. Met name Wilfred die altijd probeert zichzelf in te dekken zodat hij nooit voor een eigen mening staat. Wat een ongelooflijk laf stel wat daar zit om te kotsen. Wat een niveau!!!

 5. Vandaag Inside begint ook steeds meer de loopjongens van de gevestigde orde te worden. Snappen überhaupt niet wat Baudet hier heeft gezegd. Mijn steun aan Baudet en Klavertje, wegwezen.

 6. Hypocriet zijn jullie mannen , baudet heeft zijn foutjes , maar heeft vaak gelijk , jullie niet , effe lekker mee lullen , jammer 😢

 7. Wat een gezeur. Klaver solliciteerde er gewoon naar. En dat van die vagina vond ik hilarisch. Want Klaver is gewoon een zeikwijf. GL kan beter zijn eigen banden met griezelige activisten eens onder de loupe nemen. Want zo fris is die partij niet.

 8. Bij vandaag inside laten ze nog maar eens zien dat ze nergens verstand van hebben. Ze hebben teveel voetballen tegen hun kop gekregen en is verstand eruit geschoten 😂😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *