Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over de voorjaarsnota van 15 juni 2022

14 gedachten over “Jesse Klaver vraagt aan te schorsen: Kabinet moet eerst huiswerk maar gaan doen”
  1. Rutte …ik probeer achter je adres te komen via postcode en huisnummer .
    Tenzij iemand me deze zoektocht bespaart en hier de gegevens stuurt (net als gegevens Kaag via postcode en huisnummer ; niet strafbaar volgens een gerechtelijke uitspraak aangaande kontlikker/meeloper de Jonge gisteren )

  2. Wilders ik zou niks steunen van Klaver groen Links of PvdA eigenlijk zijn het allemaal viespeuken ook SP is niet meer wat het was.

  3. Huiswerk eerst maar eens iets doen voor de burgers mijn regering zijn jullie niet en nooit geweest . Ellen igek weer dat ze er zijn meer gezet door stemmfrauden

  4. Nog meer vrouwen in kabinet? Owee als iemand zegt? Tassendrager vd vvd? Lol lol EEN ECHTE STERKE VROUWELIJKE POLITICUS! ZOU ZEGGEN? IK ZOU ZEGGEN! ZOLANG IK UW TASSEN NIET DRAAG WILDERS! WAT EEN PRUT? NEDERLAND EEN GRNERATIE NARCISTEN DIE HUN KINDEREN WATJES ZIJN! OOOOH NU GAAN WIJ HUILEN? PFFF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *