Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit had Jesse Klaver in het debat over Oekraïne ook al voorgesteld.

Dit debat gaat helemaal niet over Oekraïne, maar over de omgangsvormen in de Tweede Kamer.
Gek genoeg wordt hier helemaal NIET ingegrepen dat de motie niets te maken heeft met het onderwerp…..
Dit debat gaat NIET over Oekraïne…….

Beetje bedenkelijk gedrag van Jesse Klaver.

Uit: Rapport “Versterking functies Tweede Kamer – Meer dan de som der delen” (voortzetting)
9 maart 2022

25 gedachten over “Jesse Klaver dient opnieuw motie in om FvD buiten te sluiten. Gaat hij dat nu bij ieder debat doen?”
 1. Wat een droef toeter die Jesse klaver en de bevolking kent het echte verhaal van de oorlog niet wat er door de machthebber achter de schermen gebeurt maar het zijn kwade demonen waarvan de onschuldige burgers van ieder land de dupe is

 2. Great Reset in volle gang: ‘Wat er momenteel gebeurt, heeft weinig te maken met Rusland of oorlog’
  De Verenigde Staten verbieden de import van fossiele brandstoffen uit Rusland, maakte president Joe Biden in een toespraak bekend. Het verbod geldt voor olie, gas en kolen. Met het verbod wil Biden ‘een belangrijke ader van de Russische economie aanpakken’.
  Ook Groot-Brittannië kondigde een verbod op de import van olie aan. Italië heeft met Algerije en Qatar afgesproken om meer gas te leveren Premier Rutte zei dat het onwaarschijnlijk is dat een positief koopkrachtbeeld nog mogelijk is. Veel meer dan dempen zit er volgens hem niet in. “Dat is de prijs van vrijheid,” beweerde Rutte.

 3. Lijkt mij dat ome Jesse de natte droom van FvD is, volgens mij zat Jesse verheerlijkt in zijn zak spiegeltje te kijken tijdens geschiedenis op school.

 4. Dat heb je met nitwits zonder enige kennis van zaken en wetenschap. Laag opgeleid schorem van GL dat even de dienst wil uitmaken zoals Putin doet. Ronduit tijd voor GL om op te rotten. Temeer daar deze motie strafbaar is.

 5. Jesse Klaver, de tekkel van de 2e Kamer, de hypocrite wesp die, als hij politiek inhoudelijk in het nauw komt wild om zich heen gaat steken, een heel antidemocratisch geval, dat eens een baantje moet zoeken waar hij met zijn handen moet werken. Volgens mij kleed een familielid hem nog steeds aan en uit iedere morgen en avond.

 6. Klaver we weten dat jij vroeger overal buitengesloten werd en waarschijnlijk nog steeds maar ga nou niet proberen om de grote jongen uit te hangen om partijen uit te sluiten via een of andere motie.
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ach ja dat zegt weer meer over jezelf klavertje dan een ander.

 7. STEM FVD!! Wanneer iemand structureel de mond word gesnoerd weet je dat het de stem van het volk is @/gideonvanmeijeren​

 8. Hitler Klaver weer aan het woord, of is het Stalin Klaver want GL heeft zeer veel communistische trekjes, FvD hun woorden bevallen mij niet dus weg ermee.
  Dit is een ZEER zorgelijke toestand waar de 2e kamer zich nu in bevind, en er is maar een iemand die er wat van zegt en de rest interesseert het blijkbaar geen fluit!

 9. Ons "eigen" Trudeau". Zou je niet ook graag bankrekeningen willen bevriezen, Klaver? Maar hoe zelfs 'n GroenLinkser kan radicaliseren hebben we al bij Halsema gezien. Schwab zal trots op je zijn. Vooraf advies ingewonnen?

 10. Een democratisch gekozen partij kan van niets uitgesloten worden…Jesse…JIJ bent hèèl gevaarlijk bezig en wil het zoetste jongetje van de klas zijn,alleen voor je eigen gewin…walgelijk.

 11. De groene khmer laat zijn gezicht zien.
  Iedereen met een andere mening dan de jouwe uitschakelen om zo de democratie verder te ondermijnen en verdere splitsing van de samenleving te bevorderen…

 12. Vergeleken met ONS in Irak doet Poetin het inderdaad mild, maar elke burger of militair dood is er een teveel in de Oekraïne Afghanistan China Rusland of Amerika.
  Verder de cancelcultuur van links moet ook ophouden een ander standpunt is niet hetzelfde als landveraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *