Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Je moet streven naar een maximale vrijheid, maar geen onbeperkte vrijheid,” zegt hans knoop over het ontkennen van de Holocaust in discussie met Pepijn van Houwelingen (FVD).
#ongehoordnieuws

Kijk de hele aflevering:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/17-03-2022/VPWON_1339237

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “"Je moet streven naar een maximale vrijheid, maar geen onbeperkte vrijheid," – Ongehoord Nieuws”
 1. Als je geen vergelijkingen mag maken, dan kun je dus niet optimaal leren van deze verschrikkelijke gebeurtenissen… waarom zijn zij dan doodgegaan, waarom is dit alles gebeurd? Om ze te vergeten, behalve op 4 mei of om te leren van wat hun is overkomen en alle acties, die tot de holocaust hebben geleid…?

 2. Dit begint al meer op een praatprogramma te lijken. Niet alleen maar met z’n allen ja-knikken en overal op tegen zijn, maar een goede beleefde discussie met standpunten van beide kanten.

 3. Die Duitse minister van VWS zou niet misstaan in de jaren dertig. Wat een nazistische uitspraken doet deze man over niet gevaccineerden. Puren uitsluiting en een opmaat naar een digitale gele ster.

 4. Niets is vergelijkbaar, maar processen in de aanloop naar wwwII zijn soms wel herkenbaar. Je kan alleen maar naar het verleden kijken (niet in de toekomst) om zaken in perspectief te plaatsen, zoals FvD dat op een gepaste wijze ook doet. Ga zo door FvD en laat je niets in de mond leggen en zwicht niet voor politieke groepsdruk, aangewakkerd door staatsmedia.

 5. Er zit een persoon aan tafel die werkelijk verschrikkelijk up to date is en weet meer dan de rest van de tafel gecombineerd, en dat is Knoop wat een verademing die man. alleen denken ze bij ON en de andere panelleden compleet met feiten wordt gefileerd. ben benieuwd of hij vaker in het panel komt.. . heerlijk echt heerlijk.. die gezichten van Karstens en die FVD pipo.

 6. Jezus, snapt Pepijn het nu echt niet? DE HUIDIGE MAATREGELEN VERGELIJKEN MET DE HOLOCAUST OF DE TWEEDE WERELDOORLOG IS VOLKOMEN RESPECTLOOS NAAR DE MENSEN DIE TOEN GESNEUVELD ZIJN. De vergelijking slaat nergens op en luister heel, heel goed wat de heer Knoop hier vertelt. De man heeft meer verstand in zijn pink dan de totale FVD tweede kamerfractie bij elkaar.

 7. Ik zal blijven vechten maar ik weet bijna zeker dat het eerst heel goed mis moet gaan voordat we vrijheid terug krijgen. Net zoals zo’n beetje elk vergelijkbare situatie met corrupte overheden in de geschiedenis. Het het menselijke ras bestaat uit leiders, mensen die geleid moeten worden en mensen die het prima alleen kunnen. Helaas is het meerendeel een mens dat kortweg gezegd gewoon een zwakke nietsnut is die niet zelf kan nadenken en dus geleid moeten worden, echter zijn deze leiders bijna altijd sociopaths/psychopaths. Want de meeste goeie mensen die wel strijden voor vrijheid hebben zelf geen leiding nodig. En daardoor word de goede mens na een crisis al snel te zelfingenomen, ben ik ook schuldig aan. Hierdoor hebben de psychopaten dus vrijspel en dat blijkt keer op keer! Want wie wilt nou de politiek in als alles goed loopt? Het is een zielen dodende wereldje. Na de oorlog zijn alle boeren/ondernemers in de politiek langzaam vervangen door een stel beroeps narcisten.

 8. RUTTE ZEI DIT AL IN 2008!!! NOU BREEKT HELEMAAL MN KLOMP HOOR ECHT KORTETERMIJNGEHEUGEN OFZO?! 🤣🤣🤣😅🤭😵

 9. Je moet alles kunnen bespreken, kun je alleen maar van leren. En vergelijkingen moet je ook altijd kunnen maken, hoe pijnlijk het soms ook moge zijn.
  Kappen met te proberen om bepaalde zaken onder het tapijt te vegen, dat lost namelijk niets op. Het blijft alleen maar langer liggen dan.

 10. Wat vindt meneer Knoop dan van het feit dat de Azow-batalions in Oekraïne door een jood worden gesponsord, dat vind ik namelijk de ultieme holocaustontkenning.

 11. Wat ik niet snap is als Hans Knoop zich naar eigen zeggen zo vreselijk inzet om oorlogsmisdadigers zelfs nu nog in de gevangenis wil brengen hij nu NIETS doet tegen Rutte die ongevaccineerden tot Untermensch heeft gedegradeerd.
  Hans Knoop kan niet anders dan de overduidelijke parallel hier zien.

  Ik vraag me nu serieus af in hoe verre Knoop echt nazi's jaagt of dat hij alleen maar de subsidie ervoor opstrijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *