Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Je creëert een klimaat waardoor een volksvertegenwoordiger bedreigd kan gaan worden of misschien wel erger,” zegt Annelies Strikkers over demonisering door Maarten van Roosmalen in het BNNVARA-programma De Nieuws BV. #ongehoordnieuws

Bekijk de hele aflevering:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/17-03-2022/VPWON_1339237

=====

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

16 gedachten over “"Je creëert een klimaat waardoor een volksvertegenwoordiger bedreigd kan gaan worden of erger."”
  1. Links is nooit vies geweest van geweld. Ik vind van Roosmalen een zielig mannetje die het niet kan winnen van de ratio en dus maar los gaat als een holbewoner.

  2. Ik zeg het niet snel maar die vent dient gewoon opgepakt te worden. Net 2ekmr debat gehad over de toon, dan inderdaad historie met hr Foruijn. Vergeet niet ook die zender die kritiekloos uitgezonden heeft. Dit demoniserende is exact wat dit land nu zo verdeeld. EN is de 2e keer overigens. Was vorig jaar niet zon kwast op die TV (NPO).

  3. Het begint al met een eng schreeuwend wijf, dan volgt nog een eng schreeuwend wijf, gevolgd door weer een eng schreeuwend wijf. Totaal niet gezellig en ook nog eens oerdom. Als je niks te zeggen hebt doe dat dan ook niet. Tuttebellen. En ga dichter bij elkaar zitten dan hoef je ook niet zo te schreeuwen. En doe niet zo boos, neem een onderwerp waar je wel wat over te zeggen hebt.

  4. "Lizard" is juist de term voor gewetenloze mensenhatende bureaucraten. Van Roosmalen kiest deze typering niet toevallig. Gideon is namelijk de spiegel van de waarheid, waarin linkse mensenhaters niet durven kijken. Daarom schelden zij degene met een andere mening uit voor wat ze in feite zelf zijn.

  5. De gevestigde orde, de heersende macht moeten aangepakt worden! Door het gelieg, bedrieg en constante terroriseren en kapot maken van de nederlandse burger waarbij ze ons monddood maken, zorgen zij ervoor dat dit de enige oplossing zal zijn voor onze vrijheid! Deze zieke mensen gooien goede mensen die ECHT voor de burger en Nederland zijn voor de bus zodat ze zelf geen vieze handjes krijgen! NL WAKE UP !! WEG MET DE HEERSENDE MACHT !

  6. Er is geen ruimte meer voor open debat in Nederland. Het frame en demoniseren van mensen die een andere mening hebben is normaal geworden. In de tweede kamer worden de kritische kamerleden ook al de mond gesnoerd door de kamer voorzitter. Nederland is veranderd, tweedeling en deugen vieren hoogtij. En vooral niet kritisch zijn of een andere mening hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *