Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022
Hoekstra had het zwaar deze middag/avond.

Hier Jasper van Dijk van de SP.

27 gedachten over “Jasper van Dijk verwijt Hoekstra laks gedrag”
 1. Dat plukje haren wat daar zo onverzorgd opzij steekt…. Zijn "kogelvrije kuif" heeft ook z'n beste tijd gehad…. Deze man heeft volledig de uitstraling van een man, die met zijn handen in het haar zit. Als mens hou je dat toch ook niet vol, zó lang blijven liegen. Dan ga je er vanzelf zo uitzien.

  Waardeloze man, waardeloos kabinet.

 2. Hoekstra is meer van, ik zal, dan ik doe, hij doet geen moer, illegale pensioen gelden in een Bananen republiek, daar is hij een stuk sneller mee!

 3. Wat een gelu.. gewoon doen en later zien we wel.
  Of is het om de Russen de mogelijkheid te geven alles nog snel even over te schrijven op een andere naam zodat ze lekker kunnen blijven zitten

 4. Al die LINKSE schreeuwers . WAAR blijven de moties van WANTROUWEN ?? Klaver staat ook weer te schreeuwen . Lekker makkelijk lullen met zo'n inkomen . NEXIT NU

 5. Als blijkt dat Oekraïne nu Rusland aan het vingeren is, mag EU het afmaken, Rusland zal niets meer doen dan waar Actie is daartegen over Reactie. Dit is niet ons oorlog, Israel/Palestina is niet ons oorlog. Russen beroven samen met heel EU dat is wat bezig is, verder is dit niet ons oorlog. We zijn alleen op roven uit. Alleen schapen als ons zien het geld niet, dat blijft bij de staat wij mogen gewoon dieper in stront zakken. Het is niet ons oorlog. Afghanen in de steek gelaten, een uitgeroofd ras niks meer aan te verdienen. We zijn Europa nu, en we wonen in een stad dat heet Nederland.

 6. Maar goed dat we niet direct in oorlog komen met Rusland… want dan is de reactie van Nederland 'daar komen we op terug' en ' dat moeten we even goed bekijken'…

 7. Ze zijn allemaal voordat de oorlog uitbrak nog even bij poetin op bezoek geweest ..niet om de oorlog te stoppen maar om afspraken af te stemmen hoe gaan we het precies brengen.

 8. De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft donderdag 31 maart de Tweede Kamer toegesproken via een videoverbinding. De verwachting is dat hij zal inspelen op het gemoed van onze politici 😭🤧om zo extra steun te krijgen voor zijn zwaar getroffen land. 

  Hij  herhaalde zijn wens dat Oekraïne lid wil worden van de Europese Unie. "Dat weet jij ook, Mark'! de handel met Rusland stil te leggen en gas uit het land te boycotten. Premier Rutte trapte op de rem: dat gebeurt niet. Wel kan Oekraïne blijven rekenen op Nederlandse wapenleveranties. ,,Hoe sterker op het slagveld, hoe sterker aan de onderhandelingstafel'', aldus minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken. ,,We moeten ons niet laten verleiden door de gedachte om met het leveren van wapens te stoppen omdat Oekraïne en Rusland aan de onderhandelingstafel zitten.'' Tot nu toe is er voor 50 miljoen euro aan wapens aan Oekraïne geleverd en dat bedrag zal verder oplopen. Volgens minister Kajsa Ollongren van Defensie kan Nederland ook wapens aankopen als de krijgsmacht er zelf niet over beschikt. ,,Ook dat is een route.''

  President Zelenski 👹 , Oekraïne 🇺🇦 heeft meer dan een miljard dollar op zijn buitenlandse bankrekeningen *Pandora papers.
  En niét alleen omdat hij een komiek is, dat weet ik zeker !

 9. Ik denk dat de regering niet in de gaten heeft wat er op het spel staat met deze oorlog en hoe snel alles zou kunnen veranderen. 1 voordeel is dat we naar de lente toe gaan en niet naar de herfst toe. Vanaf 1april wil rusland rubels voor zijn gas en dan kan je een contract hebben maar daar ligt rusland niet wakker van tenzij de regering misschien wat laks gedrag toont tegenover de russen en zijn goederen in nederland🤫.

 10. Er zijn tijdens mijn leven heel wat oorlogen gevoerd. Waarom is het nu opeens oké en 'noodzaak' voor de overheid om geld en objecten van personen te stelen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *