Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nederlandse studenten worden al gedwongen uit huis gezet, om maar vluchtelingen uit Oekraïne te kunnen opvangen.

Hoe kan het dat er de afgelopen jaren constant een stikstofprobleem was waardoor niet gebouwd kon worden en boeren onteigend moeten worden, maar dat er nu helemaal geen vuiltje aan de lucht lijkt als het gaat om het opvangen van deze vluchtelingen?

Uit debat: Opvang van Oekraïense vluchtelingen
21 april 2022
Plenair debat

21 gedachten over “Jansen FvD: vreemd dat er voor huizen voor Oekraïense vluchtelingen geen stikstofprobleem geldt.”
 1. en ja hoor, wéér een noodwet, wanneer gaan ze nu eens echt aan het werk voor Nederland, in plaats van hielen en andere plekken likken, voor Brussel en al die leiders…

 2. een kennis van mij, twintiger, heeft zich, uit protest laten inschrijven voor een aanleunwoning!
  want dát is de realiteit. en hij heeft de bevestiging gekregen, zegt hij….

 3. Perfect verwoord…zo is het helemaal…Nederland is al vol en we blijven maa4 meer vluchtelingen opnemen…straks is er weer een ander probleem in een of ander land..moeten we dan weer vooraan staan om vluchtelingen op te nemen..hou er toch eens mee op en denk een swat meer aan de Nederlanders…JANSEN zei het perfect…als je niet meer dan een sociale huurwoning KUNT betalen, dan sta je meer dan 10 jaar op een wachtlijst, en soms wel 15 jaar..en vluchtelingen? die hebben geen last van een wachtlijst…die gaan voor…SCHANDALIG

 4. Met 17 miljoen inwoners lijkt me dat we immigratie acuut moeten stoppen. De Oekraïners kunnen tijdelijk worden opgevangen op campings; eventueel zelfs in tenten. Een echte vluchteling is al lang blij dat ie daar weg is. Met de verwachte bevolkingsgroei in Afrika en Azië is het dweilen met de kraan open zoals de afgelopen 20 jaar al bewezen heeft.

 5. Vreemd dat veel oekrainers terug gaan naar hun eigen land maar de regering ze hier wil houden door ze gratis van alles te geven wat de nederlanders ontkent wordt.
  Het was daar nog maar net hommeles en nederlandse kinderen moeten al weer plaats maken voor oekrainse kinderen die dan nederlandse les moeten krijgen, alsof toen al duidelijk was dat die oorlog niet snel zou stoppen en ze waarschijnlijk voor altijd hier moesten blijven wonen. De enorme taalachterstand van NL kinderen mag de tyfus krijgen, als een tijdelijke vluchteling maar nederlands leert voordat die straks weer naar huis gaan en nooit noooit nooit van hun leven meer nederlands zullen spreken.
  wat wij zijn toch zo barmhartig voor die zielige mensen dat we onze eigen kinderen gewoon verwaarlozen. Dan blijven die maar tot hun 50ste bij pappa en mamma op zolder wonen.
  Goed, natuurlijk help je die mensen, maar toch niet op die manier !
  Stuur anders eerst maar eens meer humanitaire hulp i.p.v. al die miljarden wapentuig dodelijke hulp om dan te gaan janken dat die oorlog zo verschrikkelijk is.
  en FFS , laat die kinderen met rust !

 6. Als die Oekraïners met de tijd weer naar huis zijn, kunnen we daar mooi donker Afrika instoppen! slimme zet van Trutje IV & Klaus …

 7. De zoete wraak openbaart zich . Zo hekel aan parasieten met maatpakken aan. Ook de corrupte uniformen. En de hoerige mantelpakjes. De politieke sletten. Een grote corrupte pleuris bende.

 8. Marrakesh pact 1&2….. hier hebben we al mee te dealen en nu komt Oekraïne er nog bij, inderdaad, opvangen in de regio maar de globalisten zitten op ramkoers…….

 9. Als Nederlander heb je gewoon alle beleid maar te slikken, het enige recht dat onze burgers hebben is “ om hun mond te houden “ ! Ons land werd/wordt door de massa’s asielzoekers volkomen ontregeld. De regering zal in gedachten hebben “ we zullen doorgaan tot ons land totaal naar de bliksem is “ !

 10. Nederland is voor de buutenlander en niet voor de Nederlanders.
  En ja de Nederlander moet vertrekken om een woning te geven dit is gevlucht maar zo werkt het.
  We pikken alles maar.

 11. Perfecte verwoording van het fascistisch denken past perfect bij deze partij! Polen misschien was in de jaren 40 ook bekend om zijn opvangmogelijkheden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *