Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Sms-berichten op de telefoon van de minister-president (voortzetting)
19 mei 2022
Plenair debat

20 gedachten over “Jansen (FvD) tekent patroon uit waarom Rutte ondanks alle schandalen gewoon blijft zitten”
 1. Mark is net zo integer als een crimineel die een versleutelde telefoon gebruikt om dingen te regelen die het daglicht niet kunnen verdragen, en niet betrapt wil worden!

  Mark moet zijn WEF vriendjes wel in geheim te woord staan over hoe zij de wereld in hun macht nemen!

 2. Ik krijg steeds meer het vermoeden dat het waar is wat andere beweren. Rutte en consorten zijn gewoon marionetten van hogere machten die achter de schermen aan het werk zijn over de hele wereld.

  Ze zijn gewoon bezig om de mensheid tot moderne slavernij te dwingen in een goudenkooi.

  Ieder normaal denken mens, weet dat dit eigenlijk niet kan. Had je Rutte in de jaren 70 of 80 gehad, dan was ie allang gewiebert.

  Maar dat world economy forum (WEF) waar Rutte lid van is en meerdere kamerleden worden goed betaald en in het zadel gehouden. De enige uitweg zou kunnen zijn dat er een massale volksopstand tegen dit kabinet zou komen net zoals in sri lanka nu gaande is.

  En de VVD stemmers zouden eens een keer iets anders kunnen gaan stemmen. Ook de VVD stemmers zijn belogen en bedrogen door hun ooh zo geliefde partij.

 3. O wat geniet jij hiervan wat jij zegt zeggen ze allemaal niks nieuws vertel je. Drama fvd. Kijk eens naar jullie wandaden. Staats gevaarlijk zijn jullie

 4. Precies de premier wil alleen maar alles en iedereen uit elkaar trekken niet alleen gezinnen maar ook bedrijven en sociale werkplaatsen

 5. Rutte is een gereformeerde. Straks zal hij bij zijn hemelpoort een verklaring van zijn leugenachtige gedrag moeten geven.
  En Christen Unie ? Wat vinden jullie hiervan ? Jullie blijven dit gedrag verdedigen ?

 6. Stem hem weg want dit kan echt zo niet langer. Ook moet er een wetswijziging komen die zegt dat een primier niet langer dan 8 jaar kan blijven zitten net zoals de Amerikaanse president niet langer dan 2 termeinen mag aanblijven.

 7. Oppakken per direct voor landverraad zwz kuipers rutte de jonge hoekstra sjoerdsma kaag en olongren. Deze lieden zijn zwz schuldig als die eerst opgepakt worden volgt de rest vanzelf na onderzoek.

  Het is nu wel mooi geweest en anders volkarrest voor deze landverraders!

 8. Het leuke is dat hoewel de FvD nu wel wat dingen zegt wat een vorm van waarheid heeft vergeet iedereen steevast 1 zeer belangrijk punt. Het zijn de kiezers die voor dit gedrag bewust kiezen! Er worden zelfs websites opgestart zoals een kieswijzer, om je maar te laten kiezen. Het is een stemrecht, geen stemplicht. Je hebt dus ook het recht je te onthouden van stem en er is niemand die dit doet, althans, heel weinig die dit doen. Bij elke belofte worden weer zieltjes gewonnen en zodra de duimpjes binnen zijn gaat men op de oude voet verder. En massaal geeft men hier de volledige en onvoorwaardelijke goedkeuring aan. Stop daar nu toch eens mee.

  En voor men begint te gillen gelijk de fabels de deur uit. Nee een niet gegeven stem van een persoon die niet is gekomen kan en mag niet worden gebruikt. Gebeurt dit wel is dat fraude en ook voor de politiek een strafbaar feit. Het kan dus niet verdeeld of gegeven worden aan de grootste, dat is fraude. Recht van spreken heeft niemand. Je kan ze er niet op aanspreken of je stem herroepen, het is onvoorwaardelijk. Een proteststem heeft geen enkel nut, de 4 grootste rennen er toch met de grote voeten overheen en omdat geen enkele partij de meerderheid heeft zal elke partij een coalitie moeten vormen en daarbij dus de concessies moeten maken. Dus kies eens voor jezelf, geef eens geen stem!

 9. Heel goed Freek. Precies zoals t is. Ik vind het heel vreselijk dat de liegende mp hier constant mee weg komt. Een schande voor Nederland om zo'n mp te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *