Geen widgets gevonden in de zijbalk

Jansen gelooft helemaal niets van de smoes van Mark Rutte over het beperkte geheugen van diens Nokia.

Uit: Sms-berichten op de telefoon van de minister-president (voortzetting)
19 mei 2022

23 gedachten over “Jansen (FvD) rechtstreeks tegen Mark Rutte: smoes over geheugen Nokia is gewoon onzin.”
 1. Wacht even, hoe liet meneer Rutte dan zijn QR code zien?
  Ik moest een app downloaden, die kan niet op een Nokia uit het jaar 2000

 2. Schandalig van de MP om een product zo af te kraken. Het schijnt dat Nokia bij Putin een huurmoordenaar besteld heeft.

 3. Het is altijd zo mooi hoe de pathologische leugenaar vlot en behendig de "bewijzende details" als troef opsomt….
  De nar.

 4. Vooropgezette indekking van Rutte om sms'jes 'legitiem' te kunnen verwijderen, terwijl hij er ook gewoon een met een groter geheugen kon kopen, gewoon kijken hoe lang het goed gaat en hij ermee wegkomt , bewuste volksverlakkerij!!

 5. Rutte heeft zo vaak en zo gemakkelijk gelogen dat het nu zo is dat je terecht niets meer kan geloven wat hij zegt
  Dat is op zich al een reden waarom hij geen premier meer kan zijn

 6. Rutte is 1 van de (voeg de rest van zijn regime toe) grootste misdadigers die ons Land ooit heeft voortgebracht.

 7. Er bestaat ook nog zoiets als een back-up maken als het informatie betreft die bewaard dient te blijven. Onze MP zal ongetwijfeld mensen op het departement hebben die dat voor hem hadden kunnen doen. Waarschijnlijk is Rutte in de leer geweest bij onze zeer gewaardeerde Ursula die ook nog altijd op zoek is naar SMSjes over haar geheime deal met Pfizer.

 8. Hij heeft wel een smartphone, die zie je bij debatten ook. Maar veel mensen willen er oude (bijv. Nokia) omdat ze daar geen QR mee kunnen scannen, denken dat ze niet te traceren zijn en zeker ouderen, een smartphone te moeilijk vinden.

 9. Dat is niet waar , Pinokkio, je telefoon wordt niet trager door sms berichten , dus ook dat is een leugen! al heb je er 1000 berichten op staan! , heb zelf zo,n ding gehad en daar had ik “tig” berichten op staan , en heeft nooit een “krimp” gegeven! , sterker nog ze staan nu nog op mijn huidige gsm, dus waar lult hij over!?, eens een leugenaar, altijd een leugenaar, en Markje , straks nog even naar je “billenmaatje” Schwab !? tijdens de vergadering van de dictatorclub in Davos.? , vertel ze dan gelijk even dat je die “lastige” Hollanders er niet zo makkelijk “ onder krijgt” , omdat ze jou niet meer vertrouwen! we zijn niet voor niks ooit “Geuzen” genoemd!

 10. Ik verwijder mijn SMS wel hoor, maar ik doe er ook nauwelijks iets mee, ondingen die mobieltjes, zijn alleen maar goed voor als je in nood onderweg moet bellen, meer niet

 11. Rutte gedraagt zich als een neanderthaler in de 21e eeuw. Ongeschikt om verder als minister-president op te treden.

 12. Ten eerste is het een Nokia… niet Nokkiaa. Ten tweede kun je bij instellingen kiezen waar je je berichten/data opslaat. Dus Rutte is of enorm dom of hij denkt dat de rest van Nederland dom is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *