Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het vragenuur van 31 mei 2022.
PVV had de eerste vragen gesteld en FvD gaat er op door.

De regering doet niets… wacht maar tot augustus zeggen ze hier, maar dan gebeurt er ook niks.

22 gedachten over “Jansen (FvD) ondervraagt de regering over belachelijk hoge brandstofprijzen door inflatie &accijnzen”
 1. Beste heer Jansen, de staatscretaris voelt niets van de benzineprijzen, hij is voorzien van een mooie auto en die betalen wij, burgers van Nederland, dus heeft geen pijn, zijn chauffeur tankt voor hem en alle andere ministers en staatsecretaris en geen pijn rij nog maar een rondje, kost mij niks.

 2. We kunnen ons afvragen hoe corrupt deze regering is. Wanneer er een week geen regen valt komen de krantenartikelen weer over klimaatverandering en over dalende waterstanden.. In de jaren '90 van de vorige eeuw viel er ook wel eens een week geen regen. Wij burgers moeten van het gas af en INEENS is er zogenaamd geen gas meer.. Wij burgers mogen geen auto's op benzine meer rijden en INEENS springen de benzineprijzen omhoog, dit komt de regering wel ERG goed uit allemaal. Wij burgers mogen de rekening van de klimaathobbies van deze regering ophoesten (ca. 60 miljard euro!!!) terwijl de meest vervuilende bedrijven die voor 85% van de vervuiling zorgen deze miljarden cadeau krijgen. Binnen deze bedrijven staan VVD'ers aan het roer met dikbetaalde salarissen en bonussen. Er worden geen tot nauwelijks eisen gesteld mbt de besteding van deze miljarden.. De miljarden die zogenaamd voor klimaatverbetering zouden zijn zullen in hele diepe zakken verdwijnen en van klimaatverbetering zal nauwelijks sprake zijn.

 3. Ze zijn nog steeds iets aan het creëren de burgers worden compleet voor de gek gehouden
  Wat en enge stem met een ingehouden verachting tegen ons burgers neerbuigend toontje

 4. Voordat zo'n besluit genomen word door de EU… en Oja de nederlandse regering staat er volledig achter…. AFVOEREN DEZE MONGOOL DIE ONDEMOCRATISCH GEKOZEN IS

 5. We moeten dit met zijn allen doen. Heb ik dat niet eerder gehoord en was het toen niet de horeca en de detailhandel die de rekening betaalden? Energieprijzen kunnen gewoon omlaag. Poetin viel Oekraïne binnen en de prijzen gingen omhoog. Alleen de inkoop niet.

 6. Hadden in het regeringsakkoord ook kunnen opnemen dat de benzineprijs van euro 95 nooit boven de 2,10 zou komen. Neeeeee de elite heeft toch geld zat. Wat boeit het toch ook

 7. Benzineprijs is nu, 2 juni 2022, hoger dan 13 maart 2022. €2,349 in maart, nu in juni €2,359, prijzen vastgesteld in Rotterdam-Ommoord. Nog toevoeging dieselprijs, nu €2,079, op 13 maart €2,269, wie kan dit uitleggen?

 8. Ik moest toch even lachen toen de man zei "hoe ik ook mee voel met de pijn die er is." Oh wat voelt hij er toch veel van, zittend op de schatkist waar hij centen uit mag skimmen. Maar ja hoor, hij voelt helemaal met de pijn mee, jongens en meisjes! Wat een absoluut enorm sympathieke man! 🤡

 9. We moeten uit de EU mensen stem FVD…next direct ze plukken ons helemaal leeg…want we gaan gewoon weer in een lockdown mensen…

 10. Het is toch echt te triest voor woorden dat dit soort incapabele arrogante elitaire FLAPDROLLEN tegenwoordig het beleid bepalen! Het volk interesseert ze echt geen bal…

 11. Jongens,Als het zoooo doorgaat zullen de komende jaar mensen DOOD GAAN aan koude winter in Nederland en zelfs in Europa.

  de komende jaren oplossen GAAT NIET ! nU oplossen, wat mensen verwachten is goedkoper gas en benzine prijzen.Dus Groningse GAS is bijna gratis.HUP de energie leveranciers failliet verklaren,DIE gaan toch binnenkort failliet,de boel weer NATIONALISEREN.klaar is kees.ZOOOOOO SIMPEL . Brusselse wetten opdringen aan ons,is ook niet goed.Goedkoper tanken EN goedkoper GAS verlaagt de druk op INFLATIE.Ieder burger weet dit nu ,U niet de REGERING .Bedankt mensen die deze regering nog steeds steunen. Daarom steun nieuwe partijen,anders is het straks te laat.

 12. Dus de Oerkraine wil wat en zoekt ruzie met Rusland en wij mogen de rekening betalen. Welke burger heeft daar voor gekozen? Als miljarden aan klimaat bullshit wordt uitgegeven van ons belastinggeld dan haal eerst maar eens wat van de brandstof prijzen af door minder belasting. Bouw maar eens wat huizen voor Nederlanders en. verhoog eens wat IC. Het lijkt wel of jullie plannen op minder mensen dan op meer mensen. Als ik mijn bedrijf zo zou kunne waren mijn eigen middelen erg snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *