Geen widgets gevonden in de zijbalk

Demissionair of niet, Staatssecretaris Uslu mag van de Tweede Kamer beslissen over de toekomst van Ongehoord Nederland (ON). De omroep heeft drie boetes gekregen, terwijl normaal gesproken twee boetes voldoende zijn voor verwijdering. Uslu is nu bezig met een consultatieronde langs alle omroepbazen. Kan ON blijven? “Iemand uit het bestel zetten: dat gaat echt heel ver”, zegt Jan Slagter bij het Mediaforum van Spraakmakers.

“Ik ben er niet voor dat ze uit het bestel worden gezet”, zegt Slagter. “Wat je er ook van vindt. Er is een grote groep in Nederland die zich op een of andere reden toch ongehoord voelt.” Daarnaast zegt Slagter dat de omroep al straf heeft gekregen voor wat ze verkeerd gedaan hebben en af en toe het boetekleed hebben aangetrokken. “Het is een jonge omroep en ze hebben behoorlijke boetes gekregen. Die liegen er niet om. Dat is voor een kleine omroep heel veel geld.”

Dit is het officiële YouTube-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1​
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1​
Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npo-radio-1/

En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

17 gedachten over “Jan Slagter: 'Ongehoord Nederland uit bestel zetten, gaat echt heel ver' | NPO Radio 1”
 1. De NPO moet op
  De schop
  Nu is het een GroenLinks D66 staatsomroep
  Doe maar een onderzoek naar de werknemers bij de omroep
  Wedden dat ze bijna allemaal links zijn?
  Daar gaat het dus mis

 2. LS Ongehoord Nederland uit het omroep bestel zetten , is een logisch vervolg van alles wat er is gedaan tijdens de corona pandemie . DE DEMOCRATIE BUITEN SPEL ZETTEN , met een deels LAFFE TWEEDE KAMER , oversterfte mag niet worden benoemd/besproken . En een kritische omroep moet dus ook MONDDOOD gemaakt worden , anders zou de waarheid naar boven komen .

 3. Maar alles wat aan leugens op alle andere omroepen wordt uitgezonden zeker ook in nieuws programma's wordt gezegd, zeker de laatste drie jaar, wordt niet beboet!!!

 4. het is gewoon zo dat heel de hilversemse media en de rechtelijke macht en het om is door drenkt van die hautaine d66 figuren dus het enige wat helpt is door verkiezing dingen te veranderen en dan de publieke omroep meteen the defunden, ik kijk al 7 jaar geen publieke omroep meer en ik moet er wel voor betalen

 5. "Ze mogen geen desinformatie verspreiden." Maar wie bepaalt wat desinformatie is? En wat met alle desinformatie die door andere omroepen verspreid wordt???

 6. Volgens de Mediawet moet de NPO pluriform zijn en daar zou de minister rekening mee moeten houden. Maar die is helaas van D’66.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *