Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #206 van vrijdag 18 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-18

Volgens PvdA-coryfee Jan Pronk leidt de enige weg naar vrede in Oekraïne langs de onderhandelingstafel.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #JanPronk #OekraïneOorlog #PvdA

14 gedachten over “Jan Pronk pleit voor onderhandelingen in Oekraïne-oorlog”
 1. Ik wil jan z’n huis….ik kom het morgen halen…want mij stoppen kan ie toch niet…(dit is hoe Putin en zijn boeve bende denkt) ga maar aardig doen…dat helpt vast ..

 2. In Amerika wil de regering Biden het vaccineren weer promoten voor de booster prik voor 60 jaar en ouder. Dat is gewoon bull shit pure oplichterij, dit is gewoon om de producten in het zonnetje te zetten. Het gaat om miljoenen dollars die verdient moeten worden over de ruggen van miljoenen Amerikanen die geïndoctrineerd zijn. Want het is allemaal gif wat er in lichamen van mensen wordt gespoten.Het is geenszins een vaccin, maar een eiwitsubplement wat we helemaal niet nodig hebben en niet weten wat die stof op langere termijn in je lichaam met je doet . Ik neem die rotzooi niet , en mijn lichaam is geen experiment

 3. Jan vergeet gemakshalve de oorlogsmisdaden van de V.S. en NATO. Good old Pronk, nog altijd hetzelfde. Geen zelfreflectie. Waar was meneer tijdens de Maidancoup met zijn demografische wijsheden.

 4. Pronk zijn politieke geschiedenis begint voor mij persoonlijk na november 25-1975. Suriname.
  Ik was daar werkzaam van 76-77.
  Hij was 33 jaar oud en was verantwoordelijk voor de verdeling van 4 miljard gulden , laten we zeggen, afscheidspremie. Niemand heeft het daar meer over. Op een gegeven moment werd het 1980. De rest is gearchiveerd.

 5. Want Zeleninsky komt oorlog brengen en geen vrede brengen . Ik vind als andere geluid je niet meer kan verschuilen achter het kartel want dan pleeg je verraad aan vele luisteraars en kijkers en leden waarvan er toch veel lid zijn Forum karaktermoord. Dan vrees ik het einde van Black Box today

 6. Ik wil ook reageren dat Zeleninsky op theevisite bij Rutte om meer wapens binnenkort. Kijken of jullie ook afstand nemen van dat soort mensen.

 7. Alle oorlog-propaganda, alle geschreeuw en leugens en haat, komen altijd van mensen die niet vechten. In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd moeten worden omringd door een lijfwacht van leugens. Oorlog is niets anders dan een voortzetting van het politiek verkeer met andere middelen.
  Oorlog is het ultieme hulpmiddel van de politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *