Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Wet aanvullende fiscale koopkrachtmaatregelen 2022
16 juni 2022
Plenair debat

Ja21 in een van de snelste bijdragen ooit.

26 gedachten over “JA21 is binnen de halve minuut klaar. Namens hen spreekt Eppink.”
 1. Ik zou ook niet blijven zitten om naar deze volgevreten p*pzak te luisteren. De lafaard die zichzelf in de partij van Baudet heeft gelikt en vervolgens samen met andere Ja21 leden de partij probeerden te kapen en Baudet uit zijn eigen partij probeerden te laten zetten. Ja21 leden zijn vieze opportunisten die geen aandacht verdienen.

 2. Ruim 8.400 euro per maand excl. vakantiegeld verdienen alle 150 kamerleden waarvan er minder dan 10 aanwezig zijn . . . ik wil een fikse teruggave van mijn belastingcenten & eis ontslag van afwezige kamerleden !

 3. Ha hebben we onze gluipers Eppink. Niemand heeft het er over hoe hij zijn mandaad die hij bij EU Verkiezingen gekregen heeft in de EU verloochend, misbruikt enz.. Weten we dat niet meer? Dit figuur is zo'n Partij loper. Zoek maar op "Eppink Eu verkiezingen" Wordt tijd dat we personen die zich verkiesbaar stellen, gekozen worden op posten WIJ ze houden aan hun mandaad. Hun TAAK waar ze ONS mee tot stemgedrag hebben overgehaald. WALGELIJk menneke dit.

 4. Het schuim staat weer eens op de bekken bij de Forum adepten. JA21 timmert flink aan de weg. Baudet en consorten hebben zichzelf buitenspel gezet.
  Haast niemand in Den Haag wil samenwerken met die partij. Baudet heeft alle goede mensen om zich heen van zich afgestoten. Het is een partij van complotgekken geworden.

 5. Ongelofelijk hoe erg dit de Forum aanhangertjes van het eerste uur triggert. Jongens, ik begrijp heel goed dat jullie gevoelig zijn voor charismatisch leiderschap, maar Forum is passé door Baudet zijn eigen handelen. De peilingen zijn overduidelijk in dit opzicht: Forum heeft de wind tegen en het tij valt niet meer te keren. Forum is net zo 'besmet' als de PVV en dat gaat niet meer veranderen. De enige manier om in dit land een rechtse coalitie te krijgen is door de VVD van de troon te trappen, iets wat niet zal lukken met Forum. Forum kan het ontbrekende puzzelstukje zijn om over rechts te gaan, maar ook niet meer dan dat.

 6. De Judas Alliantie hehe, gelukkig weet Eppink wel hoe saai hij is, dus houdt hij het kort. Zouden er meer op het binnenhof mogen doen;)

 7. Het probleem hier ligt aan de splinter partijen. Weg er mee en naar een 3 partijen politiek. Een hoop opvreters met nutteloos gezeik minder. Maar wij pikken hier alles. Dit kabinet heeft alles verkwist en verkwanselt. We hebben niks meer alleen 2.5 miljoen mensen aan de armoede grens. Horeca voor 80% in Aziatische handen, Schiphol naar de knoppen, groente en bloemenindustrie aan de wilgen, Shell is weg, defentie, zorg en politie naar de knoppen, staalindustrie,vliegtuig en auto industrie naar de knoppen, infrastructuur, Groningen, belastingdienst, tradities, ouderenzorg, jeugd en kinderopvang, boeren, visserij, ggz, mentaliteit, grote vaderlandse industrie en ondernemingen verkwist en verkwanselt, opvang asielzoekers en vluchtelingen naar de kloten, havens, middenstand, naar de kloten onderwijs naar de ballen. En ga zo maar door. Mensenrechtenschenders zijn we geworden. En maar wijzen met het naïeve vingertje naar anderen. Woningnood waarin met dit beleid geen uitzicht in komt. 85% van onze sociale uitkeringen voor asielzoekers. Lelystad airport voor de kat zijn viool gebouwd, windmolen parken onrendabel. Criminaliteit viert hoogtij omdat het hier allemaal kan. Rechtspraak naar de kloten. En ga zo maar door. Jammer dat het hier nog veel te goed gaat en 59% nooit gaat stemmen. Ik ben op leeftijd maar hoop voordat ik mijn reet voor de laatste keer dichtknijp het totale verval van dit land nog mee maak want het verdiend niet beter.!

 8. De jaknikkers tegen de kartelpartijen
  Allemaal gecorrumpeerd om fvd kapot te maken
  Niet vergeten dat Eerdmans uit de Demminkkoker komt

 9. Allemaal Boos uit FvD gaan en daarna doen alsof je hetzelfde bent maar als er gestemd moet worden anders doen. Leuk clubje dat VVD 2.0 maarja daar hebben we er al genoeg van. Geef mij maar gewoon eerlijkheid en keiharde waarheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *