Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #283: speciale uitzending in het teken van de oorlog in Oekraïne, is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-28

Op 24 februari 2022 begon Rusland de militaire operatie in Oekraïne. Al twee jaar zien we de meest vreselijke oorlogsbeelden voorbijkomen in de reguliere media, die het sentiment voeden dat deze oorlog ten koste van alles gewonnen moet worden van Rusland. Dat roept de nodige vragen op die in deze speciale uitzending van blckbx today, geheel in het teken van de oorlog, uitgebreid aan bod komen.

Desk: Politicoloog Kees van der Pijl, Hoogleraar International Studies and Global Politics André Gerrits en journalist en auteur Ab Gietelink.
Via een live-verbinding ook in de uitzending: voormalig Zembla en oorlogsjournalist Marcel van Silfhout
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

12 gedachten over “Is er een weg naar vrede mogelijk in Oekraïne?”
 1. Wie mag en kan zich hoogleraar en professor noemen. Ik heb veel respect voor Kees van der Pijl maar voor deze nep hoog leraar, professor ben ik bereid lessen te geven tegen € 175 per uur. Hij indoctrineert de jeugd met leugens en onzin, de man ziet alles, alles verkeerd, ongelooflijk om zo'n beunhaas te uitnodigen.

 2. Echt he Nederland en net als andere Navo landen zijn gwn stukje gereedschap van America,en als America je niet meer kan gebruiken dan wordt je in de prullenbak gegooid

 3. Bravo Ab !!!!Hij begrijpt en weet alles over deze oorlog!!! Geen wapens, geen oorlog!!! Als Ukraine wil vechten, moet vechten met eigen geld en eigen wapens!!! Ukraine moet aan de onderhandelingstafel gaan zitten en niet zeuren, niet bedelen !!!!Het is niet onze oorlog!!!

 4. Oorlogseconomie is alleen mogelijk als wij vergroening en migratie tijdelijk op lager pitje zetten , we zijn nu al onregeerbaar verdeeld en niets lukt .
  Oorlogseconomie moet eerste prioriteit worden , als putin wint , dan wint hij als kleine economie van gehele westen , dan gaat niemand ons nog serieus nemen .

 5. Vrede is heel snel mogelijk in oekraine , je laat westerse soldaten in masse front nemen 100 km van de frontlijn zonder rusland aan te vallen , dan ligt de keuze bij putin hoever hij wil gaan en heeft oekraine zekerheid van west oekraine en putin kent de grens dan ook .
  Als wij niet als eerste aanvallen geld nucleaire dreiging ook niet anders moet china ingrijpen om wereldwijde fallout te voorkomen .
  Putin heeft gelijk over decadente zwakke woke westen het word tijd om te laten zien dat wij onze grenzen hebben , in de koude oorlog waren wij veel daadkrachtiger

 6. Vrede? Alle wapens omsmelten en er gezellige muziekinstrumentjes van maken. En alle leiders een heuse TRIANGEL …..is dat een idee❤?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *