Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #202 van woensdag 19 juli 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-19

‘COVID-19: een virus speciaal ontworpen en gericht op specifieke rassen.’ Presidentskandidaat Robert Kennedy Jr. raakte hierover in opspraak maar wat is ervan waar?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #Robert Kennedy Jr. #Corona

22 gedachten over “Is COVID-19 een ‘biowapen gericht op rassen’?”
 1. Kennedy is net zo links als de rest. Deze rat zit op de achtergrond van al zijn ideeën contradicties te maken. Hij klinkt als een clown en dat is hij ook. Grappig hoe de realiteit altijd zo eerlijk is.

 2. omg 😱 die mensen bij blckbx zijn gewoon een stel kinderen.
  Hun geestelijke ontwikkeling is ergens bij hun zesde levensjaar gestopt of zo. Dit is zo f*cking kinderachtig.

 3. Het komt uit een Israelisch lab, een van vele laboratoria in Oekraïne. Ze haten ons, hun heilige boek zegt dat wij "amalek" zijn en vernietigd moeten worden. Dat blijkt ook uit alles wat ze uitdragen, vooral het immigratie beleid wat ze ons door de strot drukken ondanks 90% oppositie onder de inheemse bevolking. Komt allemaal uit de Talmud. Epstein had een netwerk voor rituele kinderverkrachting en heel hollywood en de Amerikaanse "elite" wisten er van. 0 arrestaties.

 4. Ach, en wat zeggen de “experts” in NL? 🤣‼️
  —Wat bleek: volgens experts zou het „hoogstwaarschijnlijk” om een leeuwin gaan.

 5. We hebben nu enkele nieuwe diagnostische gegevens uit Israël, verkregen via een Freedom of Information (FOIA) verzoek ingediend door advocaat Ori Shabi op 30 mei 2023.
  Ten eerste kunnen we zien dat de diagnoses van hartstilstand bijna verdubbeld zijn van 2020 tot 2021 en meer dan verdubbeld van 2021 tot 2022.

  Israël is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld: 81,5% van de bevolking heeft minstens één dosis gekregen.
  e.e.a. in frontnieuws

 6. Dit is totaal niet serieus te nemen. Als er zogenaamde bio-labs zouden zijn in Oekraïne waar men bezig is met dit soort onderzoek, dan zou Rusland allang het bewijs hebben geleverd. Per slot van rekening hadden ze grote delen van het land in handen. En waarom Oekraïne, een land waarvan je weet dat Rusland dit vroeger of later zou binnenvallen. Het lijkt mij niet de juiste plek voor die labs. Kennedy is net zo'n grote fantast als Rian van Rijbroek.

 7. Wat een aluminium hoedje bullshit!! Net zoals het moeilijk zou zijn om DNA te bemachtigen van Russen of Amerikanen!! 😂😂😂

 8. Natuurlijk. De joden zitten er weer achter. Die is nieuw.
  Joden zijn geen specific ras. Dat heeft men geprobeerd door te drukken tussen 33 en 45. Er zijn pikzwarte joden en hoogblonde joden.
  Trouwens, het land wat het snelst gevaccineerd is is Israel. Dat strookt niet.

 9. Ja nogmaals waarom geen vredesmacht naar de Oekraïne. ???????? Schieten op eigen mensen. Nazi-Idioten
  Ja kunstmatige intelligentie komt er aan.

 10. Jaren geleden was in de Chinese staatskrant (met trots) te lezen hoe ver China was met het ontwikkelen van Bio-wapens (virussen) die er op gericht waren om 'ethnische eliminaties 'te bewerkstelligen! Pas na Covid-19 zijn al deze artikelen van internet verdwenen! Ga er vanuit dat dit bekend is bij de westerse geheimen diensten!

 11. Dat bestaat al heel lang. Zo hebben europeanen America veroverd door ziektes te verspreiden dat native American in massa vermoorden. Het is altijd de eerste wapen die wordt gebruikt in een oorlog en dan degene die de bio aanval overleven worden dan fysiek afgemaakt. Dan komen dectroepen om de overlevende te vermoorden. En zo gaat het in alle oorlogen. De westerse rijk is aangevallen met een biowapen de volgende stap bombardementen en dan invasie.

 12. Hoe dan ook, covid was geen gevaarlijk virus maar gewoon de ja ar lijkse ve rko udheid periode die ze door de ziekenhuizen en fakemedia d odel ijk hebben laten worden! Dit is de zoveelste leugen om het volk te misleiden!

 13. David is een sublieme onderzoeksjournalist. En Robert Kennedy is een subliem jurist (en enorm geliefd in Amerika). We hebben zijn boek gelezen over Fauci. Het boek is vertaald in het Nederlands en een eye-opener. Hij bespreekt ook het Aids-virus in dit boek. Wat zijn wij blij dat we onze rug recht hebben gehouden, ondanks alles, want voor ons waren de gevolgen van het Nee zeggen heel erg groot. Ik vind het wel grappig dat ze steeds hun joodse verleden, de Shoah, misbruiken om mensen met een andere mening, kritische mensen, weg te zetten als discriminatoir en jodenhaters. Waarom doen ze dat? Is het wraak? In de Bilderberggroep zitten niet alleen de Rothschildts maar ook Kissinger (die nog steeds leeft) en industrielen met een fascistisch verleden. Als je je dan toch wilt wreken doe dat dan bij de mensen die verantwoordelijk zijn en doe het niet bij onschuldige burgers. Dat is laf.

 14. Ik heb in de geschiedenislessen op school geleerd dat de Inca's massaal gestorven zijn , omdat de Spaans Europese indringers een ziekte meenamen waar die Inca's niet tegenopgewassen waren : verkoudheid als ik mij goed herinner .
  Dus sta ik nergens meer van te kijken wat biologische oorlogvoering betreft .
  Vind een baccilletje of stofje waar een bepaald ras – DNA – niet tegen kan en voilla , opgeruimd staat netjes .

 15. Ik vind het niet anti-semitisch, maar het lijkt me wel een beetje onzin. Als ze mensen proberen te vermoorden met c 19 hebben ze wel een erg weinig doeltreffend middel ingezet.

 16. Alle precidenten Amerika zijn familie van Karel de Grote/Dracula, gekozen bij bloed niet door de mensen.
  Duivelse bloedlijn. Het enige wat deze mensen doen is jullie zo zwaar misleiden.

  Ze houden je in een zwarte box;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *