Geen widgets gevonden in de zijbalk

zegt Ab Osterhaus over #corona lockdown. @rblommestijn regeert: “Als je de maatschappelijke schade ziet, is het de vraag of we moeten volharden in deze maatregel.” #ongehoordnieuws

Zie het hele debat:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/19-04-2022/VPWON_1339246

===

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

18 gedachten over “Is corona voorbij? Raisa versus Ab Osterhaus”
 1. Er is niets anders nodig dan hoog-risico patienten isoleren en middelen verdelen voor vroege behandeling.
  Bijna heel Nederland is ondertussen bijna wel viroloog en heeft meer kennis dan deze prutsende pharma melker …….. de variant in Brazilië was gevaarlijker dan de andere welke daarna kwamen en zorgde daardoor voor meer sterfgevallen. Aan de Delta-variant zijn ook mensen van in hun 30-er jaren overleden omdat ze geen enkele behandeling kregen en uiteindelijk bezweken aan de ontstekingsreactie welke zorgt voor bloedpropjes in de longblaasjes.

 2. Wat een leugenaar die Ab, statistisch gezien is de oversterfte in Brazilië niet zo hoog geweest als wordt voorgespiegeld, of hij weet het niet of Ab is één van de grootste mensenrechtschenders die ons land ooit gekend heeft.

 3. Ab (€5,6 miljoen) Osterhaus kan praten als Brugman, maar de onafhankelijke wetenschappers waar hij het over heeft hebben banden met de farmaceutische industrie. Pepijn geeft aan dat wetenschappers met andere uitkomsten nooit uitgenodigd worden. Ab heeft het vervolgens over alternatieve pseudowetenschappers. Zo makkelijk om er een andere draai aan te geven.
  Kort samengevat, aannames zijn geen feiten. Lockdowns hebben geholpen is een aanname. Het vaccineren van jonge gezonde kinderen (met een experimenteel goedje) is beter omdat er nauwelijks bijwerkingen ontstaan is een drogreden. Stuur die man naar de kermis met z'n spuiten.

 4. Je hebt er bij die op de aarde gezet zijn door demonen van het ergste en gevaarlijkste soort…….en je krijgt ze nooit weg!

 5. Psychopaten zoals abje rutte en vele anderen zullen nooit hun ongelijk toegeven en liegen en bedriegen er gewoon verder op los. Dus het heeft geen zin om hen uberhaupt aandacht te geven. Volkomen negeren en links laten liggen . Zij hebben totaal niets te vertellen over ons.

 6. Corona voorbij?!
  Iets wat er niet (mer?) is, kan ook niet voorbij zijn!
  De zgn corona-shit!
  Ab is er rijk van geworden, en nog véél meer : de gifspuiten zijn een verdienmodel, alleen schadelijk vd ontvangers….De opdringerige ministers / artsen/ GGD- medewerkers hebben hun "werk" goed gedaan, hè Schwab!

 7. Dit is heel goed dat verschillende mensen komen alleen vind ik het eerlijker dat niet alleen voor het tegenwicht Ab er is maar nog iemand zodat het eerlijker is. 2 aan de ene kant en 2 aan de andere kant.

 8. Het zal niet meevallen om als vrijheidstrijder je in te moeten houden. Ik kon het niet, hoor ! Maar inderdaad dapper van Ab om tussen het vuur van de waarheid te komen 🙂

 9. Goede vragen, maar juist in dit filmpje had ik ook graag de reactie willen zien van Ab O. Die zijn er net uit geknipt, terwijl die juist van belang zijn.
  En ja, dan moeten we het programma maar kijken… echter dat lukt niet altijd en ik ben erg benieuwd.

 10. Ab krijgt een keer een ruimte zonder ja knikkers en klapfeèn en word er duidelijk ongemakkelijk. Lockdowns werken niet dat is duidelijk aantoonbaar. Of deze man wil gewoon meegaan met het narratief zodat hij lekker belangrijk kan doen op tv. Of hij word betaald door China. Ik vermoed Allebei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *