Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_264/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_265/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Is CO2 een (groot) probleem voor de wereld? 'Wetenschap heeft financieel belang bij CO2-crisis'”
 1. en de CO2 hoax word weer mede gefaciliteerd door het kappen van bossen voor de stikstofcrisis. Snappen jullie het nog?

 2. Co2 is historisch laag.
  ON, wat voor sprekers hebben jullie in vredesnaam uitgenodigd? Er is helemaal geen consensus over dat co2 omhoog is gegaan en dat dat van invloed is op het klimaat. Welke koers vaart ON eigenlijk?
  Dit is nu de zoveelste keer dat ik me dat afvraag. Ik herken jullie niet meer.
  Laat dat plekje op tv maar als dat betekent dat jullie de mond gesnoerd wordt.
  Zonder co2 geen groen.

  Terugkomend op CO2. Co2 is fantastisch voor groei van planten en ons voedsel overigens.
  Verder,als co2 het probleem zou zijn adresseer dan al die kolencentrales die bijgebouwd worden in het verre oosten
  Wat we hier doen op co2 gebied is compleet nutteloos en kost de burger vreselijk veel geld. 1 x raden wie er wel beter van worden.

 3. Co2 is nodig voor de planten , in de atmosfeer zit 0,04 % co2 van die 0,04 % is de mens 3 % verantwoordelijk voor . Dat is dus niks.. Daar gaan we miljarden belasting geld aan spenderen ?

 4. Je bent egt un lulletje lampekap als je nog in dat co2 gelul geloofd.jah tis un ding nee tis niet de auto s jah het is de ontbossing glonaal en hier alleen al.in nl oude bomen kappe voor asiekzoekers.we hebben un nieiwe metoriet nodig😅

 5. Wat een sukkel die Crox het ontkennen van het klimaatprobleem is zijn verdienmodel die gast is helemaal geen wetenschapper

 6. En,vergeet niet de mogelijkheid om de bevolking onder de duim te houden met onderdrukkings systemen zoals "klimaat lockdowns ".

  Ook de verandering van het klimaat als " crisis " bestempelen om daarmee "klimaatvluchtelingen " de mogelijkheid te bieden om via de achterdeur het land binnen te komen,om zo de marktwerking te "stimuleren "/ meer vraag,dus alle prijzen kunnen omhoog , is een ingecalculeerd foefje van onze zogenaamde volksvertegenwoordigers om mensen lekker arm en gehoorzaam te maken.

 7. Het zijn de voetstappen van De Here Jezus. Het zijn rampen die over de Wereld trekken. En dit is nog maar het begin. En dat noemen ze klimaatverandering een duivels dilemma zgn. Lees de Bijbelse profetische boeken Openbaring Daniel. Dan worden alle leugens ontmanteld!!!

 8. De wereld bevindt zich nu op het kritieke minimum dat we aan co2 kunnen hebben.
  Met minder sterft alles uit!
  Proof me wrong, I dare you.

 9. Elon Musk's droom is dat we op mars gaan wonen op een dag …
  euh mars heeft +- 95% CO2
  hier op aarde 0,04%
  Als't daar geen probleem is, zal't hier wellicht ook geen probleem zijn.
  niet ?
  Die mensen gaan altijd wel een crisis verzinnen om geld te verdienen, is het dit niet, is het iets anders.

 10. In Almere zijn nog nooit zoveel vliegtuigen over gevlogen als het laatste jaar.Altijd strepen en daarna een wolken dek.Niet te geloven.Denken ze dat we niet in de gaten hebben waar de linkse klimaatgekken mee bezig zijn.Die linkse politici zijn totaal gewetenloos.VVD,D66,CDA GL/PVDA Volt ea linkse partijen.Die maken Nederland en de natuur kapot om agenda 2030 aan ons op te dringen

 11. Het is net andersom, van wat deze hoofddocent van de universiteit van Utrecht beweerd. Historisch gezien speelden andere niet door mens beinvloede factoren een veel grotere rol. Denk maar aan het ontstaan en weer verdwijnen van de ijstijd. Ik vind het erg jammer dat die klimaatgoeroes en activisten nooit de gevolgen van wat zij willen er eerlijk bij vertellen. Het ligt namelijk veel genuanceerder en veel complexer dan zij beweren. Tevens is het plaatje van de gevolgen veel omvangrijker. Willen we echt minder CO2 uitstoten, dan moet de discussie veel breder gevoerd worden. Wereldwijd zullen we dan overeen moeten komen van wat hebben we nu echt nodig. Bijvoorbeeld grote energie slurpende artificial intelligence. Grote social media datacenters. Hebben we dat ech nodig? Of zijn andere dingen belangrijker. Menselijke vooruitgang gaat altijd hand in hand met een stijgend energieverbruik. Ook dat heeft de geschiedenis intussen meerdere keren laten zien.

 12. Lang geleden waren de Groenen ook VOOR kernenergie ! Maar hun aanhang was zeer klein, en om die te vergroten zochten ze contact met groeperingen die betoogde tegen de kernwapens. ze sloten zich bij de groenen aan op één voorwaarde, dat de groenen vanaf dan ook tegen kernenergie waren ! Zo zie je maar, voor geld danst den beer zeggen ze bij ons!

 13. Is het niet mogelijk om gehele uitzendingen op youtube te plaatsen?
  Vanuit het buitenland is npostart niet altijd een mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *