Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/19-10-2023/VPWON_1346914

Deel 2:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/19-10-2023/VPWON_1352663

Beluister hem in zijn geheel als podcast terug op Spotify of in je podcast app:
https://open.spotify.com/episode/22CKIWSt4uwRFvDIETOBGN?si=DFFLocNRTBS34gY93ULd9Q

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

11 gedachten over “Is Bitcoin de toekomst of is het gebakken lucht?”
 1. Het is de zoveelste manier om mensen een illusie voor te schotelen en weer 'Ik ben je iets schuldig' systeem te verzinnen. Gewoon een leven zonder geld of wat dan ook. Weg ermee.

 2. BTC will be the ONLY survivor !!! Within 10 years, the Dollar or Euro will be worth NOTHING !!!
  I'm so glad to have bought some BTC, when it was around $14 !!!

 3. Laat me raden, de “experts” hebben totaal geen belang bij het feit dat u overstapt naar crypto.🤥🤥🤥🤥. Even wat namen googelen en dan zelf gaan nadenken.

 4. Bitcoin is waardeloos, zoals het voorgesteld wordt als alternatief betaalmiddel. Bitcoin heeft ontzettend veel gebreken. Het is zeer volatiel en een betaling kost zeer veel tijd en/of geld. Dat cryptocurrency's een toekomst hebben, daarvan ben ik overtuigd, echter dit soort hypen gaat nergens heen. Het is gebakken lucht en heeft een 'waarde' die totaal nergens op gebaseerd is.Persoonlijk vertrouw ik nog steeds op goud en zilver, en dat zouden meer mensen moeten doen. Deze middelen hebben zich gedurende vele eeuwen steeds bewezen (en nog steeds). Er zijn genoeg bewijzen dat een niet gedekte munt (goud/zilver) uiteindelijk kapot gaat. In 1972 gebeurde het met de goudstandaard in Amerika. Daarna kon men eindeloos geld bijdrukken. Het is een feit dat een door goud/zilver gedekte munt ontzettend stabiel is.

 5. Waarom moet ik eigenlijk bitcoins kopen met gewone euro's???
  En wat gebeurt er met de euro's waarmee ik betaald heb???
  Of vraag ik naar de onbekende weg???
  Prutser!

 6. Kun je Bitcoin nog Decentraal noemen wanneer de Amerikaanse overheid al meer dan 197.000 Bitcoin bezit. En nu het lijkt dat Blackrock een Bitcoin ETF wilt lanceren snap ik niet zo goed waarom veel bitcoin houders hier blij mee zijn. De gedachte was toch een valuta voor de burger die banken zou buiten sluiten ?

 7. Ik heb al 10 jaar geleden aangegeven dat Bitcoins geen toekomst heeft – technisch gezien – als het aankomt als normaal betaalmiddel zoals pinnen in de winkel. Een transactie nu duurt circa een half uur. Dit moet terug gebracht worden naar 0ms – 1000ms. Er worden miljarden pin transacties gedaan, dan gaat Bitcoin op z'n gat. Wanneer je dan iets wilt af rekenen bij de kassa, kun je daar een bbq opzetten, eten, na-tafelen, en dan constateren dat het nog langer gaat duren en je ID kaart maar even achter moet laten. Daarnaast, overheid en banken hebben de macht over Bitcoin, zij kunnen Bitcoin strafbaar stellen en dat je nooit meer je Bitcoin kan laten uitbetalen via de bank of mee mag betalen in een (online) winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *