Geen widgets gevonden in de zijbalk

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #iran #israel

14 gedachten over “Iran's vergeldingsaanval tegen Israël”
 1. Hij staat te genieten dat Iran een aanval heeft uitgevoerd. Rare vogel. Daarbij is het een slecht uitgevoerde, niet efficiente aanval. Er zijn drones en raketten lukraak afgevuurd en geen doden gevallen. Het is te danken aan het precieze optreden van Israel en de coalitie dat daar een stokje voor is gestoken. Er is ook geen bewijs dat dit een waarschuwing was, maar een bewuste aanval om zovele mogelijk slachtoffers te maken. Ik had altijd respect voor jullie, maar dit is vooringenomen commentaar.

 2. Ben het totaal niet eens, met de strekking van deze uitzending. Ze doen net alsof de aanval van Iran een succes is. Het lijkt wel een pro Iran uitzending..

  Bbbrrrr

 3. Grappig dat een boel mensen denken dat dit een grote mislukking was, terwijl Iran nota bene van tevoren Turkije inlicht. Iran is een serieuze speler in het midden oosten. Ze steken echt met kop en schouders boven de rest uit als het gaat om technieken/innovaties voor lange afstanddrones. Ukraine is één grote leerschool geweest om de shahed drones door te ontwikkelen die enorm veel schade aanrichten voor weinig geld.

 4. 😂😂 als de dome 5 seconden niet werkte was Israël vernietigd. Effe ter info. Benieuwd hoe je reageert als Putin dit straks doet. 360 raketten op euro landen. Als Israël 20 afstuurt of Iran. Wat gebeurt er dan. Het is geen waarschuwing. Het is aanwakkeren en peilen wereldwijd wat wij doen. Die koning van het zuiden kan niks dat is euro en vs.

 5. Schaam jullie!
  Iraanse raket gezien die 450 kg explosieve lading bevatte en Godzijdank voortijdig naar beneden is gehaald. Het was een aanval bedoeld om vernietiging en chaos te zaaien in Israël. Hoe groot jullie haat ook is naar Israël. Lees Joel 3 eens wat het oordeel daarop zal zijn, en Zacharia 12-14

 6. Enkel- en enig doel vormde, naar het zich nu laat aanzien, Nevatim luchtmachtbasis in Israel.
  Dit is geraakt door 5 rakketen van een wat ouder type……De schade is minimaal……dat had ook geheel anders kunnen zijn…..een vrij duidelijke waarschuwing…..
  2 raketten van hetzelfde type werden buiten werking gesteld…..
  Hypersonische raketten werden door Iran niet ingezet…..
  De nu ingezette projectielen vallen kort boven het doelgebied uiteen om verwarring te zaaien terwijl de hoofdlading
  zich schuil houd tussen deze chaos…..enige tijd later kiest dit laatst genoemde projectiel op hoge snelheid met een conventionele springlading zijn doel en kan ondanks deze snelheid nog verwarrende manoeuvres maken tot de inslag.
  De door Iran gekozen actie was een groot succes omdat het gekozen doel voor zowel de VS (die deel uit maakt van deze basis) alsmede de staat Israel zelf eigenlijk wel ontastbaar werd geacht. De hypermoderne radarsystemen welke de basis direct moeten beschermen zijn feitelijk vrijwel nutteloos gebleken.
  Het was inderdaad een zeer serieuze boodschap van Iran…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *