Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #241 van vrijdag 10 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-10

In weerwil van de Tweede Kamer en ondanks de bezwaren van verschillende privacy-experts lijkt de Europese Digitale Identiteit een onafwendbaar toekomstbeeld. Als het zover komt, wat zou het dan betekenen?

Desk: gedragsdeskundige Romy Quint, redacteur Laura Oorschot en privacy-expert Wesley Feijth.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ πŸŽ₯πŸŽ™πŸŽ¬
Help je mee ons doel te behalen? ➑️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➑ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuΓ―teit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

16 gedachten over “Invoer digitale identiteit van de EU lijkt onafwendbaar”
 1. Beste lezers, even een klein advies: negeer de trollen op deze comments zoals o.a.

  @OnlyFrans
  @Pandakaas
  @SjaakdeBanaan
  @Liefkleinkonijntje
  @Duikboot
  @Steve555
  @FatDonnie
  @Walter
  @Ronahaha
  @rikspring
  etc.

  Zij willen geen discussie met je aangaan, eerder je simpelweg op de kast jagen.

  Gun hun dat pleziertje niet en laat hun links liggen……

 2. Ik heb er nooit voor gekozen om een DigiD te willen hebben en ik heb het ook niet meer, gebruik het niet. Voor identificatie heb ik een paspoort. Als dat niet genoeg meer is dan ga ik wel identiteitloos leven… Doe ik eigenlijk al!! Succes met jullie waanzin! Er zijn landen en continenten waar ik meer waardering krijg! Vaarwel Nederland!

 3. Mevrouw van ..Huffelpuf, , heeft in de EU voor gestemd indertijd. Terwijl de tweede kamer tegen was. Ze had geen mandaat. En toen ze uit Brussel kwam, zei ze, dat ze niet anders kon. ONTSLAAN die vrouw. Gewoon met droge ogen zitten te frauderen.. want ze had geen toestemming..

 4. Het is geen nieuws!! Consumeren wordt gedwongen, al duizenden jaren, nu is het gewoon gemoderniseerd! Zoals het kut fenomeen " democratie "πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, ook wordt gedwongen!!!

 5. Gewoon weigeren! Levensgevaarlijk ivm identity theft risico's en digitale controle van je hele leven. Totaal overbodig en ziek machtsmiddel in de handen van potentaten. Massaal weigeren is wat beschaafde mensen te doen staat! Zwicht niet voor chantage of verleidingen! WEF smeerlapperij moet afgelopen zijn! Genoeg is genoeg! Donder op, Schwab, Rutte, Frau von der Leyen, Timmermans, en alle slappelingen en collaborateurs die hun ziel hebben verkocht aan deze schurken. Verdwijn, get lost, jullie zouden niet vrij meer mogen rondlopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *