Geen widgets gevonden in de zijbalk

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #tucker #doegin

19 gedachten over “Interview Tucker Carlson met Aleksandr Doegin”
 1. Het 'kritische' interview van Tucker Carlson was ook al zo'n succes. Wat fijn dat het Russisch standpunt weer voor het voetlicht gebracht wordt. De leiding van Rusland is natuurlijk totaal niet absolutistisch en gericht op zelfverrijking. Die belachelijke interviews komen natuurlijk niet voort uit de wens van Carlson om zijn zakken te vullen, zeker toen hij te extreem bleek te zijn voor Fox News.

 2. “The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum….”

  ― Noam Chomsky, The Common Good

 3. Alle gekken vinden hun eigen waarheid. Tucker is helemaal naar Moskou gegaan 🤣🤣🤣wat een argument. Houtzaagsels in uw hoofd.

 4. Het probleem van deze tijd is dat en nog maar een mening aan bod komt. Men wil zelfs niet eens luisteren naar andere standpunten. Dat is zeer ernstig. In wezen is dit hetzelfde als hetgeen er gebeurde in de Sovjet unie. Toen werden andere standpunten eveneens verketterd. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan om de westerse samenleving te situeren in de middeleeuwen: je moet in God geloven (= V.S., de E.U.) en anders word je verketterd.

 5. Doegin, een Euraziaat die het Westerse denken afwijst, voor annexatie is van allerlei gebieden(niet alleen Oekraïne), verheerlijker van allerlei totalitaire regimes en tegen democratie is. Moeten we met zo’n figuur koketteren Paul? Je denkbeelden, en die van FvD, worden steeds duidelijker. Dank hiervoor. Laat die tribunalen maar komen😉.

 6. Hé complotkanaal Blckbx, annex Poetin-vriendjes: Tucker Carlson is een halve gare met een babyface waar geen zinnig woord uit komt.

 7. De woke/mainstream cultuur beweert dat als je iemand spreekt, dat je het dan met hem eens bent

  Woke zegt dan, als je met “een fascist” normaal praat, dan ben je zelf “een fascist”

  Dus als ik een PVDAer naar zijn mening vraag, dan ben ik het blijkbaar met hem eens, per definitie ?

  Als je iemand spreekt, voer je samen actie, volgens woke

 8. Als je ook maar een IETS BEETJE weet van Putin, Rusland of de Russische mensen, dan is een haat tegen hun echt niet onbegrijpelijk en toch ECHT NIET iets dat gegenereerd word door regeringen of media, als is dit wel iets voor VEEL ANDERE voorbeelden, maar i kzelf hem ook veel intercties met Russen en weet veel over wat er gebeurt in Rusland wegens ook echte |Russen en andere interacties die ik zie en hoor en heb meegemaakt, en geloof me maar Russische mensen zijn heel toxic in nature hebben NIKS goeds met ONS voor ook, overigens heel oost Europa is een heel andere cultuur dan bij ons, en vooral Putin en een GROOT deel heeft ECHT NIKS goeds met ons voor, het zijn nationalitische toxic geweld zoekende niet vredevolle mensen.

 9. Cliteur moet zich als emeritus hoogleraar encyclopedie der rechtswetenschap nu melden bij BLCKBX, het riool der volksmenners. De post encyclopedie stond in de pikorde ook al helemaal onderaan.

 10. Banken en investeerders hebben MSM overgenomen waardoor we een "eenheids worst" opgedient krijgen zonder enige historische visie of achtergrond informatie. Westerse "leiders" lijden collectief aan tunnel visie en obsessie. Men heeft vijanden nodig om in het zadel te blijven omdat ze totaal ongeloofwaardig zijn geworden voor de bevolking, vandaar die fixatie op Rusland als vijand. Deze opstelling versnelt slechts de implosie die plaatsvindt binnen de westerse cultuur.

 11. Altijd fijn dit soort YT kanalen en gespreken. En inderdaad, er wordt tegenwoordig nauwslijk gesprekken gevoerd of gediscussieerd of belangrijke onderwerpen. Het is allemaal eenrichting van berichtgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *