Geen widgets gevonden in de zijbalk

“In wat voor clown wereld zijn we nou toch terecht gekomen?” vraagt vertrekkend #PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema zich af bij miljardenuitgaven door klimaatpausen Frans Timmermans en Rob Jetten.

Beluister #OngehoordDeVerkiezingen #6:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-de-verkiezingen/98770/6-ongehoord-de-verkiezingen-harm-beertema-machiel-de-graaf

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

19 gedachten over “"In wat voor clown wereld zijn we toch terecht gekomen?” Harm Beertema over Timmermans en Jetten”
  1. Feitje, Nieuw sociaal contract van Pieter met z'n FEW broer en vrouw, en wat wil het FEW? Een 'new social contract'. Nou da's toevallig 🤡

  2. We krijgen nu een Turk asiel trutje in het torentje? Je moet maar durven bij die VVD en er stemmen ook nog mensen op. Wat een zielige tering zooi toch.

  3. Sja, voor de volle 100% eens met wat Harm Beertema hier zegt over Clownministertje Jetten! On-ge-lo-fe-lijk dat zo 'n figuur een ministerpost bekleed!

  4. Heel kwalijk dat Harm Beertema door de PVV opzij wordt gezet. Hij is het enige parlementslid die iets zinnigs heeft te zeggen over onderwijs, d.w.z. waar de problemen precies liggen en wat er moet gebeuren om ze op te lossen.

  5. VVD Dictatuur666 CDA GL CU PvdA VOLT BBB Omtzigt landverraders met hun 2030 WEF EU VN IPCC WHO agenda Nederland slopen arm afhankelijk en onleefbaar maken en crisis stapelen voor de great reset Digitale ID en euro voor totale controle over iedere burger

  6. Globalisten proberen de gehele westerse wereld te verbouwen tot een dystopisch slavenkamp waarin elk aspect van de mensheid tot in details kan worden gemonitored, gecontroleerd en geoptimaliseerd voor hún visie en doelstellingen. En dat zijn: meer geld, meer macht en hun arrogante zelfverheffing. En dat alles bouwen ze op enkele goedgekozen effectieve leugenpilaren zoals bijvoorbeeld de zg. CO2-"crisis", klimaat-"crisis" en "veiligheids"-beleid.

  7. De rechterkant van de rechterflank stelt zet zich weer vrijwillig dienstbaar op voor het grootkapitaal door de werkelijkheid te ontkennen. Chapeau.

    Ze verzinnen volledig van de pot gerukte verhalen die beweren dat financieel belanghebbenden baat zouden hebben bij het propaganderen van een klimaatcrisisverhaal. Ockhams scheermes mensen. Stop je kop niet zo diep in de grond dat verstandige mensen je alleen nog aan je bruine hemdje kunnen herkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *