Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

29 gedachten over “In plaats van migranten liever mensen in bijstand aan het werk – Ongehoord Nieuws”
 1. Alsof iedereen in de bijstand lui is of de hele dag op de bank ligt. Lekker kortzichtig van Haga 😑. En dat moet de gewone burger dan vertegenwoordigen 🙈

 2. Sorry maar dit is precies wat het WEF wil alles kapot maken het hele MKB kapot maken dus weg zodat wij als gewone burger uiteindelijk honger heeft zodat je , je eigendommen moet verkopen en hierdoor de slaaf van de staat wordt ….dat is Total controle! En weet het duurt niet meer zolang ….!

 3. Beste omroep ON. Het irriteert mij mateloos die vreselijke bijgeluiden van de logo's e.d. links boven in het beeld. Ik haak af en kijk niet meer.

 4. Het is de bedoeling om Nederland te overstromen met immigranten. Ze willen 1 wereld regering, 1 geloof (zonder God), geen cultuur meer per land, totale controle en ons insekten laten vreten. Dus ja dan wil je nog een miljoen immigranten binnen halen. Ja mensen we hebben te maken met een stelletje Klaus Schwab lovers die compleet gestoord is en diverse Nederlandse politica (Rutte, Kaag, Hoekstra, Jette, Schouten etc) in zijn clubje heeft. Zie wat Biden in Amerika doet, die zet de poorten wijd open en komen er elke dag honderdduizenden immigranten het land binnen. Ze hebben de boeren verplicht hun oost te verbranden en dieren te slachten, alles om voedseltekorten te creëren. We hebben te maken met een stel zeer zieke zielen. Maar het gaat niet lang meer duren voor ze.

 5. wat een domme opmerking, "vind je dat de uitkeringen eigenlijk te hoog zijn?" gozer, mensen met een uitkering kunnen amper rond komen…
  zijn punt is meer dat het minimum loon veel te laag is, als je niet werkt en een uitkering krijgt en meer krijgt of even veel dan wanneer je een kut baantje en 30-40 uur kut werk moet doen, wie gaat er dan in godsnaam moeite doen om weer te gaan werken???

 6. Voor mij heeft vrije tijd ook waarde,…. zouden we met de technologie van vandaag de dag niet wat minder kunnen werken ? zouden we allicht wat meer tijd hebben voor opvoeding,… jezelf te ontwikkelen en eventueel maatschappelijk betrokken te zijn. Uitkeringen,.. vraag me af of het niet beter zou zijn om mensen de middelen te geven om zelfvoorzienend te zijn,… niemand houd graag zijn hand op ,.. en niemand houd van bazen. Waarom huizen niet als een soort van microbusiness zien , ken ze zo maken dat je niet afhankelijk zou zijn van nutsbedrijven en teveel aan opgewekte energie zou je in het net kunnen stoppen en eventueel inwisselen tegen goederen/ diensten. Zouden voordelen zijn aan energie eenheden als valuta ,… geen wissel koersen ,… word niet centraal geproduceerd ,. heeft ergens intrensieke van zichzelf terwijl valuta nu alleen nog maar binaire code is.

 7. Het doel van de EU is van begin af aan het gewone werkvolk kapot maken letterlijk.
  En liggen lekker op schema,slaap maar lekker verder 🌍👊

 8. ● They need the refugees/migrants to fuel their agenda's. Migrants and refugees are part of "The Great Reset". They have to let a lot of them inside of every country and they also need them for votes 🗳. [Migrants▪︎news]

 9. We hebben het nooit over het meest voor de hand liggende en dat zijn de geboorten cijfers van de afgelopen 60 tot 70 jaar.

 10. Moet je dit soort zien lopen…..! Echt waar ze komen zo uit een zeer arm 3e wereld land en lijden aan een Honger syndroom zie dat enge graten pakhuis Hermans, en die malle clown en acteur de VVD Mark Rutte.

  Hoezo geen armoe en honger in Nederland zie dat geraamte Hermans.

  Waar zijn de gevulde dikke sigaar rokende VVD'ers en hun geld wolven.

  De armoe straalt van de VVD af. Maar het ergste is dat deze acteurs ook heel Nederland meetrekken in de armoede en geweekte honger Oorlog.

  Die Hermans mag bij windkracht 4 niet meer over straat of met dikke loden schoenen , wat een niets zeggend apparaat deze achterbakse VVD woordvoerder die veel lult maar niks zegt. Net als die Mark Rutte.

  het Soort heeft Soort gevonden, om Nederland in zijn geheel te slopen.!

  En deze acteurs steunen zelfs de idiote hoofd Acteur van de Ukraine.

  Zou deze malle vent ook lid zijn van de Klaus Schwab toneel school.?

  We hollen naar een 3e Wereld oorlog met zeer hele grote verlies-aards.

  En allemaal dankzij de toneel opleidingen van WEF, en Klaus Schwab .

  Waarom pikken wij dit toch, als Burgers zonder kloten en oplossingen.

  De wereld is op hol, en de schuld geven we aan de verkeerde personen.

  Hoe lang gaan we dit WEF gedrag nog tolereren.? Hoelang dan…?

  We pompen die Ukraine vol met wereld wapen tuig uit naam van de VS.

  En een demente Bidden gooit nog even wat kolen op het vuurtje .

  Ja vernietig Europa dan bouwen de VS het wel weer op. "Handel" dus.

  Het gaat weer om macht en Geld. En WIJ kunnen gewoon allen sterven.

  Krijgen ze weer de ruimte, en gewoon weer nieuwe slaven ter opleiding.

  Of zien we het niet, of willen het niet zien. De wereld moet gewoon kapot

 11. kopietjhe uit nrc en heoe zit het met haga????hierry Baudet kreeg 15 maart van de Tweede Kamer een berisping en een aanwijzing. Geoordeeld werd dat de fractievoorzitter van FVD de gedragscode voor Tweede Kamerleden schendt door zijn nevenfuncties niet te vermelden in het daartoe bestaande openbare register. Een bij het College van onderzoek integriteit Tweede Kamerleden ingediende klacht was eerder gegrond verklaard, want hij blijkt wel degelijk twee functies te hebben. Beide bestuursfuncties zijn gerelateerd aan nevenactiviteiten van FVD. De Kamer verlangt dat hij de functies, zoals verplicht is, alsnog registreert.

 12. WIE GAAT NOU EINDELYK NEDERLAND WEER IS TERUG BRENGEN NAAR EEN GOED LEUK MOOI LAND OM TE LEVEN …ALLEMAAL PRATEN EN BELOVEN MAAR GEEN BALLEN MEER ZWAKKE TERING LEIERS ALLEMAAL

 13. Flavio geeft hier de juiste omschrijving van wat de plannen zijn van het geestelijke zieke Europese parlement met aan het hoofd opperpsychopaat ursula von der leyen!!

 14. Klopt, heb al 14 jaar uitkering, wil best werken want die uitkering is geen vetpot, maar als niemand rechtstreeks personeel wil aannemen, en de gemeente moet werkplekken subsidieren om werkgevers te stimuleren dan is er iets goed fout. Ik ga echt niet mijn financiele zekerheid inruilen voor minimumloon en een proefperiode van drie maanden met een verlenging iedere zes maanden wetende dat er goedkoper personeel verkrijgbaar is om je zo van je werkplek te verstoten. Vaak ook nog mensen die inwonend zijn en niet zelfstandig leven. Als mensen liever jongeren, vrouwen, gehandicapten, immigranten en ouderen aan het werk wilt hebben dan blijf ik toch lekker niks doen. Ik heb me altijd opengesteld voor re-intergratie, maar ik denk dat het een politiek luchtkasteel is om de schijn op te houden van werkbemiddeling. Absolute pure incompetentie van ceremoniële hulp. Goed personeel is niet goedkoop, en goede werkgevers zijn zeldzaam, en ik laat me niet meer uitbuiten door uitzendbureaus en gekke werkgevers. Dit is een probleem dat alleen werkgevers kunnen oplossen, maar die bestaan niet om maatschappelijke problemen op te lossen, want geld verdien is het hoogste goed in die wereld. En voor diegenen die dat wel willen doen ontbreken de middelen om dat rendabel te kunnen uitvoeren. Ik vindt het wel goed zo, ben ook een beetje klaar met het volk want dit land is te dom voor woorden. Daarnaast denk ik dat een hoop werknemers jaloers zijn als de pest, want zij hebben het zo goed dat ze anderen als uitkeringtrekker gaan besmeuren, dat is hoe blij ze zijn met hun werk. Als de pleuris uitbreekt stroop ik de mouwen wel op, dan is het een leveled playing field, tot die tijd geniet ik van het leven terwijl de rest van de wereld hun leven verspilt. Deze uitkering is bijna oefening voor de armoe die komen zal en waar mensen zelf voor gewerkt hebben. Ik ben niet diegene die onder dreiging jullie centjes afpakt, hoewel de meeste zichzelf ondertussen volledig hebben overtuigd dat ze vrijwillig belasting betalen. Maar goed al deze waanzin gaat aan mij voorbij, ik hoef niet mijn deel af te staan voor wat ik ook niet produceer. Jullie worden genaaid waar je bij staat, maar niet door mij, dus je hoeft ook echt niet aan te komen met al jullie ongenoegens, want het probleem en de oplossing ligt niet bij mij, maar bij het Nederlandse volk. En de overheid is er niet voor jullie, die zitten er voor zichzelf, en besef de overheid is veel groter dan die paar politieke pipo's op tv met hun mooie ideeen.

 15. HET INKOMEN wat uitkerings-gerechtigen OF onderlaag van de samenleving Krijgen = EEN GEVANGENIS-LOON als je dit nog NIET BEGRIJPT ben je nog niet wakker genoeg lieve mensen ,… HOEVEEL Miljoenen mensen houden bijna NIETS meer over van Hun inkomen ,… denk nou EENS NA!!

 16. [De EU wil een superstaat worden, daarom moet je deculturaliseren, en dat kan alleen maar met massaimmigratie]
  Ik word zo ziek van zulk soort leugenachtige demagogie, bah. Schaam je, Pasquino.
  In de eerste plaats: de EU wil helemaal geen superstaat worden, die wil gewoon meer samenwerking met elkaar. Dat is nog geen superstaat.
  Verder wordt hier de suggestie gedaan dat "deculturaliseren" een expliciet doel is. Bewijs dat maar eens, in plaats van het in het wilde weg te roepen. Dit is gewoon domme suggestie zonder enkel bewijs. Kom maar op met die officiele stukken waarin het woord "deculturaliseren" als beleidsdoel vermeld is.

  Vervolgens wordt er gesuggereerd dat er massa-immigratie is. Dat is nogal een suggestieve term. Die massaimmigratie zou vervolgens voornamelijk ingezet worden als middel om die deculturalisering te bewerkstelligen. BEWIJZEN daarvoor graag, in plaats van zulk soort speculatief prietpraat.
  Kan het misschien zijn dat er immigranten toegelaten worden omdat men iets heeft met MENSENRECHTEN? In plaats van daar weer allerlei bizarre omvolkingscomplotten achter te gaan zoeken?

 17. En waneer men uit een uitkering wil komen word het ook niet aantrekkelijk gemaakt want wanneer diegene fulltime gaat werken krijg die nog niet de volle mep betaald😂🤦‍♂️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *