Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/05/12/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-kees-van-helden-agnes-plaatje-en-reinette-klever-afl-24/

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

26 gedachten over “In Ongehoord Nieuws ziet u vóór én tegenstanders van abortus ongecensureerd aan het woord”
 1. Je moet hier als man sowieso niet over beginnen. Vrouwen hebben recht op spreken. Mannen niet. Als je niet weet hoe het voelt en de ervaring niet kan begrijpen, dan moet je je gewoon buiten een discussie houden. En die p****l in je broek laten.

 2. Wat zou die man zeggen dat vrouwen gaan beslissen dat jongens/mannen verplicht worden om zich te laten steriliseren en als ze dan echt samen met hun partner kinderen willen om de sterilisatie ongedaan te laten maken.

 3. ''Baas over eigen lichaam'', klopt helemaal, ik vind ook dat al die kinderen in de buik zelfbeschikkingsrecht hebben.

 4. Een wijs man zei ooit " Ach mens ga toch naar huis, koken" Perfect voor dit soort Mening van vrouw is wel degelijk belangrijk, bij vraagstukken zoals Dubro of Dreft ?

 5. RUTTE EN ZN GANG IS IEDEREEN AAN HET VERMOORDEN OP EEN LEGALE MANIER DIT IS HELEMAAL NAAR HUN PLAN GEMAAKT VA INATIES VOOT DE VOLWASSENWN EN ABORTUS VOOR DE ONGEBOREN …ABORTUS IS MOORD MENSEN …BABYS ZYN EEN GESCHENK VAN GOD . EN RUTTE DENKT DAT HY GOD KAN SPELEN …SCHANDALIGE MAN EN IEDEREN DIE DENKT DAT ZE DAAR MEE WEG KUNNEN KOMEN

 6. Baas in eigen buik? Prima: bepaalde groenten lust ik ook niet. Maar GEEN baas over het leven wat in de baarmoeder groeit. Dat is een persoon: die mens vermoorden is MOORD ! De enigste passende straf is levenslang !

 7. Mensen die zich laten inspireren door een of ander godsdenken zijn sowieso niet serieus te nemen. Conclusie dames: baas in eigen buik.

 8. Waarom is ON eigenlijk zo fanatiek voor abortus?! Abortus behoort een uitzondering te zijn en niet de norm en zeker geen handel!
  (Planned Parenthood abortionists admitting they change their procedures in order to sell the “freshest” aborted fetal tissue to "researchers".)
  Feit is dat het gaat om het beëindigen van leven en in de beschaafde wereld heet dat moord.
  Er is nu al sprake van "infanticide", het doden van baby's geruime tijd na de geboorte.
  Vrouwenrecht prima, maar dan wel zo snel mogelijk na de conceptie.

 9. 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 hee hee stop gevecht, abortus is geen vrouwen recht. 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

 10. In mijn geheugen staat nog de beelden storm van enige jaren geleden, boeken uitsluiting, veranderen straat namen. Nou abortus verbieden kan wel in dit rijtje samen met de alternatieve joden ster de corona uitsluit pas. Ik zie geen kleuren bij mensen wel een hoop die schuldgevoel hebben over hun levensstijl en6dit met onzinnige voorstellen en uitingen van verveeld gedrag aan het kloten zijn voor hun zogenaande rechtsgevoel. Ga wat nuttigs doen met jullie leven zou ik zeggen. Problemen worden gecreëerd. Leren kun je van het verleden. Terugdraaien kun je dat nooit

 11. Waarom wordt niet gezegd dat het in een aantal Americans staten abortus is toegestaan tot het eind van zwangerschap!!!!! Zelf tot nog 28 dagen na de geboorte!!!!! (ja niet te geloven maar wel waar) Dus het gaat niet meer over abortus maar gewoon oom moord. Het is ook de werkelijk context achter demonstraties tegen abortus. Zonder dat te noemen is het niet te begrijpen. Waar komt ineens abortus question vandaar? Zoals voor mij ook niet te begrijpen is waarvandaan komen die rare agressieve vrouwen die zo graag willen recht hebben om hun eigen kind te doden in plaats van verantwoordelijkheid nemen voor eigen seksualiteit en gevolgen daarvan??!! Ik mis ze wel bij demonstraties tegen verplicht vaccinatie 🤷‍♀️

 12. In the vs is abortus legal 15 weken en later europa is de grens 12 weken. En niet omdat er medische redenen zijn, maar omdat ze het kind niet meer wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *