Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/17-05-2022/VPWON_1339254

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “Ik word liever geregeerd door de eerste 100 mensen uit het telefoonboek – Ongehoord Nieuws”
 1. Jippie! We mogen ons van Thierry 20 uur per dag gaan verdiepen in alle mogelijke onderwerpen waarover in de Tweede Kamer gestemd moet worden en daar een goed gefundeerd oordeel over vellen. 3 keer per week naar de stembus, uitzoeken of het stemmen wel goed gaat en kijken of er goed naar geluisterd wordt moeten we ook zelf doen, zegt hij. Zeg Thierry, dat je boeken wil verkopen moet je natuurlijk zelf weten. Dat je een stapel uitgeprinte tweets een boek noemt, soit. Dat je de flinke bijverdiensten die je daaruit genereert omdat je niet alleen als auteur maar ook als uitgever fungeert, niet op wilt geven is ook nog tot daar aantoe. Die 120.000 per jaar hoesten we voor alle kamerleden op, dus ook voor jou. Maar dat we nu ook nog JOUW werk moeten gaan zitten doen, zodat je helemaal nooit meer naar de kamer hoeft, gaat me echt te ver. Jij bent gekozen om het volk te vertegenwoordigen en nu ga jij zeggen: doe het lekker zelf. Waarom zit jij daar überhaupt nog?

 2. Naar mijn mening hebben mensen die eens in de 4 jaar stemmen genoeg democratie vinden, niet zoveel op met democratie.

 3. Meer data slurpen van de burger en rechtse deep state.
  Veel samenwerken en dealtjes sluiten langs elkaar door en dan komt het natuurlijk allemaal goed.

 4. Heb de hele uitzending gezien en Baudet wordt ook hier op een gegeven moment afgekapt en de hele tijd in de reden gevallen door die linkse slapjanus. ON ook geen knip voor de neus waard dus en zal steeds meer gaan draaien net als Powned.

 5. Het echte nieuws op de YouTube kanalen van blckbx en Blue Tiger media, hier mag nog wel over de coronastaatsgreep gesproken worden, zelfs on geeft Thierry geen kans om hier over te spreken, schande, ik wordt toch maar niet lid van on.

 6. Als er een is die denkt dat hij alles weet is het de heer Baudet, boeken mannetje, leer lezen zou ik zeggen in 1960 waren er echt toilletten in woningen in Amsterdam, kom van je trapje, je stelt je boven ieder maar ik vind je een domoor!!!

 7. Arnold lijkt wel naievig thierry gaat wederom weer gelijk krijgen. Mijn god wat valt mij die mensen aan tafel vandaag tegen!😒 Zou heel graag met thierry baudet spreken wij zitten zo op een lijn wauw. Baudet wordt wederom ook hier het woord ontnomen. Idd jullie zijn niet in touch met jullie achterban! Jullie zitten daar wederom voor eigen belang. Gatverdamme! 🤨🤮 Een Oekraïner in huis 🤪🙄🤣wauw dan begrijp je het gewoonweg niet!

 8. We worden bewust naar de verdoemenis geholpen. Dat hoort bij de Great Reset en de Build Back Better agenda's. Die weer onderdeel zijn van de opmaat naar de One World Order.
  Het neerhalen van de twin towers en het oprichten van de One World Trade Center was geen toeval maar een startsignaal.
  De satanische elite neemt gewoon haar tijd om de kikker langzaam gaar te koken.

 9. Het is inderdaad ongelofelijk hoe Nederland er nu voor staat dank zij het wanbestuur van deze overheid en alle kiezers die voor dit wanbeleid hebben gekozen.

 10. het probleem is merendeel gelooft nog steeds in de leugens van de overheid plandemie en nog veel meer denk ook niet meer dat ze wakker worden de schapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *