Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/21-09-2023/VPWON_1346906

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

23 gedachten over “"Ik ga kapot" De 55-jarige Han woont noodgedwongen in zijn busje, door overheidsbureaucratie”
 1. Verschrikkelijke situatie voor deze man, ik vind bovendien dat we door de woningnood geen asielzoekers meer kunnen opnemen, en als wij ze wel opnemen, dan moeten zij ook achter op de wachtlijst voor woningen worden geplaatst. De EU en onze regering kweekt op deze wijze discriminatie in de hand onder de Nederlandse bevolking. Terwijl die vluchtelingen hier ook niets aan kunnen doen. Dit moet echt veranderen. En expats en de 30 % regeling moeten van tafel, ze kunnen ook al gebruik maken van de hypotheekregeling. Als buitenlander wordt je beter behandeld dan de huidige bevolking. Werken in Nederland prima, maar wel onder dezelfde condities als de bevolking, geen onderscheid.

 2. Jullie hebben zelf massaal op de VVD gestemd (ook de ON mensen, stemde op die partij, omdat het een rechtse partij is en ON Is recht georiënteerd). En de VVD heeft de sociale huisvesting afgebroken, zonder met een alternatief te komen. Ja, dan krijg je dit soort toestanden. De mensen hebben het zelf gedaan allemaal.

 3. Idd heel schrijnend …..dat dit kan in NL.

  En volgens mij wordt het nog veel en veel slechter…..
  SCHANDALIG ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 4. dit kan allemaal behalve als wij als vervangbare burgers vergeten belasting te betalen. heb je gelijk gestapo aan de deur. en dan maken we geen fouten meer als mens.

 5. En dan komt Sjaakie vertellen…dat er met SPOED 450 AZ een woning moeten hebben ! Dus …die andere pipoos slapen maar in een bus ! Moet kunnen !

 6. Regels zijn regels…..want regels zijn regels zijn regels maar gelukkig zijn er nog mensen die NADENKEN ? Of is daar geen regel voor !??

 7. Ja hoor, we hebben weer een slachtoffer gevonden. En dan NPO betichten van eenzijdige berichtgeving. Uiteraard heb ik medelijden met deze persoon maar nog het meest omdat hij misbruikt wordt door ON. Lijkt wel temptation island 2.0. Toch triest als je op deze wijze als zendgemachtigde je gelijk wilt halen.

 8. Dit is inderdaad het resultaat van 12 jaar wanbeleid. Nederlanders betalen zich de tyfus aan belasting, worden geplukt waar ze genaaid kunnen worden…en aan 't einde van 't liedje worden ze voorbijgestreefd door gelukzoekende Afrikaantjes. Nee, lekker blijven stemmen op de huidige regeringspartijen. En dan die wethouder: wat een hansworst! Nee, hier wordt Nederland écht beter van…

 9. Tja, kijk ik over de tijden heen, met name de na oorlogse jaren, wij moesten o zo nodig de kerk verlaten want dat was me een partij ouderwets en zeker achterhaald. De politiek kon het véél beter, met name links. Nu er nagenoeg geen kerken meer zijn nu worden we op ons zelf terug gesmeten en blijven we hopeloos achter. Dit was de bedoeling van de linkse kliek, geef de mensen weelde, dan weken we ze wel los van dat achterlijke geloof.
  Ik heb het met jullie te doen

 10. @ON; zet de video door naar de Ombudsman en naar het EHRM! Schandalig álles voor die m.i. economische gelukszoekers en eigen volk kan de tering krijgen en knijpen wij tot op ‘t bot uit. Kunnen juristen ( Raisa) niet wat druk zetten? Deze man moét geholpen worden, net als tálloze anderen in NED. Mijn kind ( 22) huurt nu -omdat er voor hem e.v.a. geen woningen zijn, particulier voor 1K pm. Ik spuug inmiddels op de bestuurders in NED.

 11. Jullie Nederlanders moeten nou eindelijk van jullie luie reet opstaat en Vechten voor je rechten. Is toch niet normaal hoe eigen volk zo behandeld wordt en jullie staan en kijken ernaar. Misselijk gewoon. Ga strat op boycot alles en help Nederland en eigen mensen

 12. En nog vindt de overheid ‘t gek dat mensen hen de rug toekeren?! Ze moeten zich kápót schamen die m.i. globalistische tering criminelen aka kabinet. Nogmaals, mijn mening. Oma behoeft geen AIVD bezoekje gezien de DSA.

 13. Racistisch beleid en veel Nederlanders vinden het allemaal best. Ze zijn nog te bang om op partijen te stemmen die daar iets aan willen doen, omdat ze dan worden uitgescholden voor racist. Het is de omgekeerde wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *