Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk het interview ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/if-europe-does-not-wake-up-you-will-all-be-dead-says-naomi-wolf

Let op! Activeer de Nederlandse ondertiteling door op de ondertiteling-knop te drukken of ga via het instellingen-tandwiel naar ‘ondertiteling’.

(English below)
‘Oog in oog met het beest’, is de titel van het nieuwe boek van de Amerikaanse schrijfster en journalist Naomi Wolf. Een boek over ‘vertrouwen, moed en weerstand in een nieuwe donkere tijd’. Programmamaker Flavio Pasquino nodigde haar in Edam uit om te praten over onder meer de totstandkoming van haar nieuwe werk. Koop ‘Oog in oog met het beest’ hier: https://www.succesboeken.nl/book/9789492665782?pc=4F791C1E

Wolf was politiek adviseur van de presidentiële campagnes van Bill Clinton en Al Gore en schreef meerdere boeken waaronder de bestseller uit 2007: ‘The end of America’. Hierin beschrijft ze tien stappen in het transitieproces van open samenlevingen naar fascistische systemen in de huidige tijd.

De Amerikaanse stond lang bekend als een zeer gerespecteerd schrijfster, maar dit beeld veranderde de afgelopen tien jaar. Ze kreeg het imago van complotdenker en werd zwaar bekritiseerd omwille van haar kijk op onderwerpen als ISIS en de ebolapandemie. In 2021 werd ze beschuldigd van het verspreiden van misinformatie rondom COVID-19, lockdowns en MRNA-vaccins. Haar accounts op YouTube, X en Facebook werden opgeschort.

Ondanks de veelbewogen jaren laat de journalist en auteur het er niet bij zitten. In dit diepgravende interview leer je haar kennen om wie ze is en waar ze voor staat. Wolf is optimistisch over de toekomst. Leun achterover voor dit boeiende gesprek en deel het met je omgeving. Het interview is voorzien van Nederlandse ondertiteling!

Blckbx verloot drie exemplaren van ‘Oog in oog met het beest’. Wil jij jouw eigen exemplaar? De vraag waarvan je het antwoord goed dient te beantwoorden luidt: hoe heet de hond van Naomi Wolf in het boek? Mail het antwoord naar info@blckbx.tv

ENGLISH:
‘Facing the Beast’ is the title of the new book by American writer and journalist Naomi Wolf, a book about ’trust, courage, and resistance in a new dark time’. Program maker Flavio Pasquino invited her to Edam to talk about, among other things, the creation of her new work.

Wolf was a political advisor to the presidential campaigns of Bill Clinton and Al Gore and wrote several books, including the 2007 bestseller: ‘The End of America’. In it, she describes ten steps in the transition process from open societies to fascist systems in the current era.

The American was long known as a highly respected writer, but this image changed over the past ten years. She acquired the image of a conspiracy theorist and was heavily criticized for her views on topics such as ISIS and the Ebola pandemic. In 2021, she was accused of spreading misinformation about COVID-19, lockdowns, and mRNA vaccines. Her accounts on YouTube, X, and Facebook were suspended.

Despite the tumultuous years, the journalist and author does not give up. In this in-depth interview, you get to know her for who she is and what she stands for. Wolf is optimistic about the future. Sit back for this fascinating conversation and share it with those around you.

Blckbx is giving away three copies of ‘Facing the Beast’. Do you want your own copy? The question you need to answer correctly is: what is the name of Naomi Wolf’s dog in the book? Email your answer to info@blckbx.tv

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtalk #Interview #COVID19 #Corona #mrna #Censuur

Door Alma Moore

27 gedachten over “‘If Europe does not wake up, you will all be dead,’ says Naomi Wolf, author of Facing the Beast”
 1. Let op! Activeer de Nederlandse ondertiteling door op de ondertiteling-knop te drukken of ga via het instellingen-tandwiel naar 'ondertiteling'.

  Wat vond je van het interview? Laat het ons weten met een like of comment 👇
  Waardeer je wat we doen? Blijf ons steunen, zodat we door kunnen gaan ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

 2. It’s not hard to prove Flávio

  It’s verry easy to prove

  It’s hard to except and acknowledge Thad this is possible

  the most people are a sleep 😴

 3. Deze podcast zou iedereen moeten luisteren. Mijn vriendin werkt in verzorgingshuis en zegt dat er zoveel dood gaan maar nog dringt het niet tot haar door en is natuurlijk zelf geprikt. Tja …..

 4. Alle ziende blind en horend dove WEF mainstream media gehersenspoelde Covid schapen en vaccin proefkonijnen verdienen de komende grote verdrukkingen. Hoor de WEF politici blaten en grommen, al die goddeloze LGBTQ+ politici, we doen het samen met en voor elkaar, jullie middels onze duivelse WEF agenda 2030 ontvolken.

 5. Conspiracy realist is a better term in my view.
  Read revelation 18 verse 32.
  The word sorcery (toverij) translated from the Greek bible is Pharmakeia.
  Jesus is the way to salvation.

 6. De nanoparticles komen in de geslachtsorganen waardoor bleekwater en waterstofperoxide gemaakt wordt waardoor je onvruchtbaar kan worden.
  Bron: professor Capel.

 7. Ik mis altijd een punt in deze echt geweldige gesprekken, het gaat nooit over de walgelijke oorlogen die tot op de dag van vandaag worden gesponsord door deze “geweldige” democratieën en worden gecreëerd. Geloof me heel veel asielzoekers/“gelukszoekers” zouden hier niet naar toe komen als onze landen met rust worden gelaten. Jarenlang zijn die landen inclusief waar ik oorspronkelijk vandaan kom geplunderd, vernietigd door de oorlogen gefundeerd door de “Westerse democratieën”. Je kan niet in vrede leven hier terwijl die landen jarenlang kapot zijn gemaakt. Ik wil ook niet dat de Nederlandse cultuur kapot gaat, het is wel zo dat Nederlanders nooit trots zijn op hun eigen cultuur en dat nooit hebben overgedragen maar los daarvan wil je geen migratie laat Afrika, het Midden-Oosten, Afghanistan en ga zo maar door met rust!!! Dat gebeurt niet ja en dan is migratie helaas het vervelende resultaat!

 8. Volgens Wikipedia heeft Naomi Wolf het vaak bij het verkeerde eind gehad.
  Ook in dit interview zegt ze dingen die niet op feiten gebaseerd zijn; bijvoorbeeld over Myocarditis. Een eenvoudige Google search is genoeg om te zien (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html) dat het weer conspiracy theories zijn die zij verspreid.
  Mensen, wees een beetje kritisch. Geloof niet alles wat sensationeel is.
  Waar is de Hollandse nuchterheid gebleven?

 9. Ik vind het zo ontzettend mooi dat jullie God leren kennen. De Bijbel staat inderdaad letterlijk gelijk aan het nieuws met profetieën. Ik ben opgegroeid met eindtijd theologie, en ik zie alles uitkomen. God is echt, Jezus is 100% echt, Jezus is inderdaad gestorven en vooral weer opgestaan, Hij heeft onze zonden gedragen, wij hebben allemaal nu een keuze: accepteer je zijn offer voor jou? Of negeer je hem? Zo ja: vraag Hem in jouw leven te komen, en vraag Jezus in gebed dat je vergeving wil van je zonden en dat je Hem erkent als Heer en verlosser. Je leven gaat dan veranderen ten goede, en de hele wanhopige toestand op aarde is dan niet meer voor jou bestemd, want je toekomst is eeuwig leven.

 10. Verbluft, boos..het scala van emoties ging voorbij. Veel zaken wist k, omdat k haar vaker online heb gehoord en toch…de feiten die zij boven water heeft gekregen overschrijden mijn vermoedens.. zijn shocking… en wat een fantastisch interview! Boek is besteld!

 11. Het probleem is niet de dictators, maar de mensen die klakkeloos meelopen. Vaak zonder dat ze het zelf in de gaten hebben omdat ze geen onderzoek doen, maar alles blind voor waarheid aannemen.

 12. Naomi Wolf verteld de waarheid. En nog wat, Reinher Fuhlmich die de schuldigen in de rechtbank wilde hebben was in Mexico opgepakt en zit nu in Duitsland gevangen. Als men meer info wilt hebben antwoord me hier svp. Ik heb een zee aan info.

 13. Super het is een joodse inteligente vrouw super interessant, deze boek zal ik zeker lezen en Flavio dank je voor deze video 100% mee eens met wat ze zei

 14. hartelijk dank Naomi en flavio !!! , de sleutel zit in ons hart en het LICHT zal zeker winnen, elke dag worden mensen wakker , staan op en spreken zich uit. Jezus leeft in onze harten

 15. The great culling, ze probeerden het al met de mexicaanse griep, dit mislukte…………. Ik heb geprobeerd mensen te waarschuwen, zakelijk en prive maar helaas pindakaas, ik was een conspiracy… Een FB vriend wist wat de agenda is en dan nog de jab nemen, het is echt niet te vatten hoe achterlijk mensen hun regeringen en media vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *