Geen widgets gevonden in de zijbalk

Iemand moet het doen. Help blckbx het te doen… ➡ https://www.blckbx.tv/steun-blckbx

Onlangs interviewde hoofdredacteur Flavio Pasquino voormalig NOS-directeur Bauke Geersing over de zorgelijke staat van de journalistiek. In een wereld die steeds beklemmender wordt, blijft er té veel onbesproken. Zanger Stef Bos verwoordde dat aangrijpend in het nummer ‘Iemand moet het doen’, dat oorspronkelijk over de liefde gaat, maar door hem is bewerkt tot verzetslied.

Door het interview met Geersing raakte Pasquino geïnspireerd en kwam de tekst van Bos helemaal tot leven. Daarom maakte hij deze overzichtsvideo, die laat zien hoeveel er momenteel onderbelicht blijft en hoognodige aandacht verdient. “Ik heb Stef Bos in 2021 al eens benaderd voor een interview, want ik kreeg kippenvel van zijn lied,” zegt Pasquino. “Het is me altijd bijgebleven en ik ben blij dat het nu een rol heeft op ons platform.”

Bekijk hier de videoclip en lees de tekst van Stef Bos’ ‘Iemand moet het doen’:
https://muzikum.eu/nl/stef-bos/iemand-moet-het-doen-songtekst

Het interview met Bauke Geersing bekijk je hier:
https://www.blckbx.tv/binnenland/oud-nos-directeur-dient-klacht-in-tegen-nos-journaal-en-nieuwsuur

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

22 gedachten over “‘Iemand moet het doen!’ zei Stef Bos”
 1. Klasse , hartelijk dank van “wappie “ Leendert Herman Wassenaar bijna 80.
  En mantelzorger door de farmaffia beschermers voor mijn vrouw, mogelijk door de misdadig falende of handelende overheid die de farmaffia vrij spel gaf!

 2. Bedankt voor jullie feitenvrije nieuws, het is altijd bijzonder om te zien hoe zoveel mensen alles van jullie slikken zonder de werkelijke feiten te checken en op inhoudelijke kritiek niet reageren. Het begint bij cult-achtige vormen aan te nemen ondertussen.

 3. Ik vraag me af: "is dit nu echt gebeurd?" Zijn we in het rijke Nederland zo verwend / verpest, dat we niet meer voor ons zelf kunnen denken? Stef Bos zoekt de stemmen, die niet gehoord zijn!!

 4. MAAR ALS IEMAND HET ZEGT, EN ALS IEMAND HET DOET, DAN GAAN WE ZE PROBEREN TE VERBIEDEN!! PAK UW LAND TERUG. OMDAT HET KAN.
  🇱🇺FVD🇱🇺 FORUM VOOR ❤DEMOCRATIE ❤ glashelder!!

 5. Het is overal zo corrupt als wat daarom gaat Trump ook niet winnen.
  Welkom op het allerleipste Festival je hebt geen kaartje nodig je bent er al.
  DUS het volk moet het zelf doen.
  Nederland was laatste land dat slavernij afschafte en als je naar de gouden eeuw kijkt dan zijn wij allemaal nazaat van piraten rovers criminelen ja.
  Kijk maar hoe ze elkaar behandelen hier zeg sjonge sjonge.
  Kan je veranderen..
  PUTSCH 🇳🇱⚔️🇳🇱❤️
  De elite weet donders goed dat jullie bang zijn!
  Waar is jullie TJAKKAH?

 6. We moeten onze wereld terug gaan pakken, Canada is al heel snel China 2.0 aan het worden met geregistreerde podcasts etc.
  Sta op, Verenig, Bewapen uzelf, als we nu niet gauw opstaan zijn we onze vrijheid kwijt, en onze kinderen ook!
  Weg met het koningshuis, weg met de huidige regerende partijen, weg met het WEF!

 7. De media worden [overwegend] gedicteerd door de elite en de media is afhankelijk van hen die het geld en de macht in deze wereld in handen hebben. Niemand heeft het recht de media te gehoorzamen. Kortheidshalve verwijs ik naar de boeken van Janneke Monshouwer voor een heldere kijk op de hedendaagse journalistiek.

 8. Het zijn mensen zoals ik en jou die Vietnam en Irak beleefd hebben en het begreipen dan van groen links en dieren partij af te glijden in Forum voor democratie het is het linkse wat ik ooit gedaan heb 😂

 9. Democratie bestaat alleen als er ruimte blijft voor meerdere perspectieven/meningen – waar werkelijk geluisterd naar wordt om iets van de ander te willen leren, de ander in zijn context te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *