Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als de verhalen uit dit rondetafelgesprek van 9 juni kloppen, heeft het IND de artikel 1F niet juist toegepast. Het lijkt zelfs zo te zijn dat ontlastend bewijs werd weggemoffeld en gewenst bewijs werd gefabriceerd.

Uit een debat met de merkwaardige titel: 1F, zodat bijna niemand weet waar het over gaat. Bij deze wat meer onzicht hierover.

17 gedachten over “Huiveringwekkende verhalen over hoe de IND de Artikel 1F regeling misbruikt”
 1. Maar is het niet verstandig om de ambtenaren achter de deze beslissingen te achterhalen om dit soort van praktijken per direct volledig de kop in te drukken.

 2. je zit hier goed top overheid hier ..de communisten zijn hier aan de macht,,mooi land heeft het kartels des doods hier van gemaakt ,,wat hun zooitje

 3. Het warme hart van D66 kan deze dames niet gewoon laten uitpraten. Deze hartverscheurende verhalen zijn niet in te doen binnen de politiek geaccepteerde spreektijd….. Kan je het je voorstellen Van Meenen? Dat je je hele leven ongehoord voelt, dat je dan eindelijk bij het hoogste overheidsorgaan je verhaal mag doen, en dat er dan de zoveelste harteloze mongool tegenover je zit die niet eens een half uur kan luisteren, maar alleen maar op zijn klokje kan zitten kijken of niet alles precies volgens de regeltjes klopt!!!!!! DAT IS NOU PRECIES DE MENTALITEIT WAAR WE VANAF MOETEN BINNEN DE POLITIEK!!!! Je moet op de eerste plaats een mens zijn! Dan pas voorzitter of politicus…. Wat een schande!
  Die jonge dame heeft de moed om hier haar emoties en leed te tonen, die mede zijn veroorzaakt door onze Nederlandse overheid! En daar zit je dan als halve autist haar verhaal af te kappen!

  ''Ik weet dat de kamerleden heel goed begrijpen wat u allemaal is overkomen'' NEE DAT WETEN ZE DUS NIET!!! ANDERS WAREN ZE NIET UITGENODIGD OM TE KOMEN SPREKEN DOMME ZAK!!!

 4. Wat mij opvalt is hoe goed en accentloos deze dames Nederlands spreken. Wat mij betreft totaal geïntegreerd, deze mensen kunnen het probleem toch niet zijn? Dit zijn de vluchtelingen die ik wil helpen. Niet al die economische gelukzoekers die niet willen meedoen met de Nederlandse samenleving.

 5. Maakt me zo boos!! Dit ongelofelijke wanbeleid!!! Dit zijn ECHTE vluchtelingen…. en zelfs daar verpesten ze alles… om groen en geel aan te ergeren… stop de gelukszoekers.. stuur ze naar huis en deze mensen vangen we met liefde op.. zo hoort het te zijn.. en wat DAPPER hoe deze vrouwen hebben gesprokem

 6. Verschrikkelijk deze verhalen, goed dat je dit deelt Bert… Ik heb deze video ook weer op mijn kanaal opgeslagen en gedeeld voor je.

 7. Het zijn inderdaad vreselijke verhalen. Ik weet ook niet goed hoe ik hierop reageren kan. Dit zijn werkelijke vluchtelingen. Daar gaat mijn hart voor open. Je zou het maar moeten beleven. Het blijft echter heel dubbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *