Geen widgets gevonden in de zijbalk

Open brief van huisarts Felix van der Wissel aan Kamerlid Attje Kuiken

Huisarts Felix van der Wissel schreef op persoonlijke titel een indringende open brief aan Kamerlid Attje Kuiken. Kuiken gaf in het coronadebat van 18 januari jl. aan dat een bepaalde groep zorgverleners die er een andere, kritische mening op na houdt, de BIG-registratie moet worden afgenomen. Van der Wissel deelt zijn bezorgdheid en nodigt Kuiken uit voor een gesprek.

Beste Attje Kuiken,

Waar is toch de tijd gebleven – de tijd dat we naar elkaar luisterden? De tijd dat, als er artsen waren, die een andere mening hadden, dat je daar als volksvertegenwoordiger naar toe ging om te horen wat ze te zeggen hadden in plaats van je collega’s naar de mond te praten en de hoofden te eisen van deze zogenaamde kwakzalvers, die het beleid van het kabinet en het OMT bekritiseren?

Waar is die tijd gebleven dat Diederik Samsom nog gewoon fractievoorzitter was van de PvdA en nog getrouwd was met de vrouw die getuige was op mijn huwelijk? Dat ik gevraagd werd door Wouter Bos voor het schaduwkabinet van de PvdA om burgers en politiek dichter bij elkaar te brengen?

Waar is toch de tijd gebleven dat ik één van de eerste lichtingen Verpleegkundig specialisten opleidde en dat onze VS Cum Laude slaagde en haar diploma uitgereikt kreeg uit handen van Oud minister Els Borst. Voor mij de minister van VWS voor alle burgers. Ik ben nog steeds trots op de foto die toen genomen is van haar en ons.

……….lees de gehele brief https://artsencollectief.nl/open-brief-van-huisarts-felix-van-der-wissel/

Met bezorgde groet vanuit respect voor het ambt van volksvertegenwoordiger,

Felix van der Wissel, huisarts
Spread the love

#vanangstnaarvertrouwen

Meer informatie op: https://artsencollectief.nl

Volg ons op Twitter, Instagram en Telegram en deel onze berichten en filmpjes zo veel mogelijk.

☞ Twitter: https://twitter.com/artsenc
☞ Instagram: https://www.instagram.com/artsencollectief
☞ Telegram: t.me/artsencollectief

26 gedachten over “Huisarts Felix van der Wissel reageert op Atje Kuiken in BLCKBX”
 1. Die Kuiken is duidelijk niet de slimste. Is verder niet erg, maar dan kun je beter niet in de Tweede Kamer gaan zitten. Zij kraamt echt alleen maar onzin uit. En dan ook nog constant de moraalridder uithangen. Verder komt ze ook nog heel onsympathiek over. Niet bepaald the rising star van de NL politiek.

 2. Attje maakt zich zeer populair met haar agressieve arrogantie. Weer zo`n 'goedbedoelende' gans die oproept tot totalitair denken.

 3. Groot respect voor het artsencollectief 😍❤

  En die kuiken ziet die nou echt niet wat er zich echt afspeelt, of zit ook in dat WEF groepje en wordt ze er dik voor betaald om deze onzin uit te kramen 😅😂

  Alsof al die artsen niet weten wat ze doen 😊

  Man man man en dat regeert ons land, 'de big registratie afpakken' 😂…wie denkt zij wel niet dat ze is dan 🤔

 4. Urk, kijk eens op het coronadashboard. 35% vacc graad en het beter doen dan het landelijkgemiddelde. Attje wakker worden!

 5. Er is geen een arts die zijn patienten in gevaar brengt ik loop al 73 jaar mee en al heel wat artsen voorbij zien komen altijd waren ze betrokken en zeer deskundig schandalig deze oproep van zo'n minister die niet door heeft wat er nou werkelijk speelt.

 6. Je bent zelf een kwakzalver je ben
  Je ben er zelf zo een dat je ook lieg wat er nu speelt en dat weet je heel goed want je kan net zo goed liegen als Rutte kuipers dissel en de rest van jou zooitje stoppen met liegen en jij hoort niet in de kamer misschien kan je nog een baantje krijgen maar ga weg uit de politiek en pleur op daar

 7. Kuiken, beehive mentality=socialist fascism. De stupiditeit ten top. Ze weigert haar werk te doen en zich voldoende te informeren over wat er werkelijk speelt in de maatschappij. Het type kritiekloze mainstream volger. Haar tenenkrommende optreden als commissievoorzitter deed meer denken aan een bedrijfsleider van een schoonmaakbedrijf dan aan iemand die gedreven en vol inzicht haar taak vervult. Van iemand met zo’n niveau kan je zulke idiotie verwachten!

 8. De pvda zit in een gigantische crisis met dit soort leeghoofden. Waar is links Nederland? Een beschamende vertoning.

 9. QR code is überhaupt nooit te rechtvaardigen. Heeft niets te maken met de bestrijding van een zogenaamd killer virus dat dus niet waar is. Ook angst is geen reden voor QR code!!! Het is pure discriminatie en uitsluiting vanuit een onderliggende agenda op weg naar totale controle.

 10. ach de grootste kwakzalvers zitten nog steeds in de regering.
  zijn vooral goed in snel vergeten als ze het vuur aan de schoenen krijgen na beloftes niet nakomen of de boel verzieken zoals de toeslagen affaire.

 11. Atje willens en wetens vaccins in laten spuiten zonder enig besef van al die bijwerkingen.
  Kunnen we ondeskundige kamerleden niet uitsluiten in de 2e kamer?
  Lijkt mij de zelfde opmerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *